Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2012 00:48

ΘΥΕΛΛΑ στους "8"… [photos]…

LAVA-THIELLA KYPELLO

Με καλή εμφάνιση, που συνοδεύτηκε με νίκη-πρόκριση, επί της συμπολίτισσας της Λάβας, η Θύελλα Καμαρίου θα είναι η ομάδα, που θα μπει στην κληρωτίδα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων, από το λεγόμενο Νότιο group.

Η Θύελλα είχε το έλεγχο του αγώνα σε όλη του τη διάρκεια, καταφέρνοντας να κάνει 21 τελικές (3 γκολ) προσπάθειες! Έναντι μόλις δύο (1 γκολ) της τυπικά γηπεδούχου Λάβας.

Το ματς.

8IRA LYGNOY EKOΟυσιαστικά η εικόνα του ματς ήταν ξεκάθαρη και δεν χωρούσε αμφισβήτηση για το ποιος θα είναι η ομάδα, που θα προκριθεί, μιας και μέσα στο γήπεδο η μία ομάδα φαινόταν να έχει πλάνο και η άλλη απλός να παίζει για την φανέλα και την ιστορία της ομάδας.

Παρόλη την υπεροχή της Θύελλας η Λάβα ήταν αυτή, που άνοιξε το σκορ, όταν στο 42΄ο Κατσίπης πέρασε όλη την άμυνα της Θύελλας και πλάσαρε τον Μινδρινό, με τον τελευταίο να αποκρούει και τον επερχόμενο Δρόσο να επωφελείται και να ανοίγει το σκορ για τους "Βυσσινί".

Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο αφού στα υπολειπόμενα λεπτά η Θύελλα πίεσε, με αποτέλεσμα την φάση του 48΄, όπου ο Βλαβιανός έγινε αποδέκτης της μπάλας, μέσα στη μικρή περιοχή και με ωραίο σουτ έφερε το ματς στα ίσα.

Στην επανάληψη η Θύελλα θέλησε να καθαρίσει το ματς και ευτύχησε να προηγηθεί 1-2, στο 58΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 35 μέτρα, που εκτέλεσε ο Φύτρος.

Το τελικό 1-3, ήρθε στο 68΄με τον Βλαβιανό να πετυχαίνει το 2ο προσωπικό του τέρμα με πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ.

Μπαίνουν στα «βάσανα».

Το επόμενο Σαββατοκύριακο οι ομάδες μπαίνουν στο πρωτάθλημα, με την Λάβα να αντιμετωπίζει το Καρτεράδο, σαν φιλοξενούμενος και την Θύελλα να μπαίνει κατευθείαν στα βαθυά, αφού αντιμετωπίζει στη Νάξο το ανανεωμένο Φιλώτι.

Λάβα:Kατσίπης, Δρόσος, Πρέκας (Διαμαντόπουλος 70΄), Βάλβης, Σιγάλας, Δαναξάς, Κατσίπης Β., Δρόσος, Συρίγος, Ζαμπέλης (Δαρζέντας 61΄).
το γκόλ της Λάβασ το πέτυχε ο Δρόσος στο 42 μετά απο ατομική ενέργεια του Κατσίπη .

Θύελλα: Μινδρινός, Καραμολέγκος, Λιγνός, Μπαλιάκας, Ζότος, Πάγια, Φύτρος, Αγκαράι, Αρβανίτης (Γιουρέλης 63΄), Δαμίγος, Βλαβιανός.



Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares