Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 23:11

Στον ημιτελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων η Ελλάς Σύρου

Στους τέσσερις του κυπέλλου Κυκλάδων βρίσκεται από σήμερα η Ελλάς Σύρου που επικράτησε με 0-3 επί του Αίαντα στο αγώνα που έγινε το απόγευμα στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλαδων.

Το γήπεδο της Ερμούπολης «ζωντάνεψε» θυμίζοντας παλιές καλές εποχές, καθώς περισσότεροι από 400 φίλοι του ποδοσφαίρου ποδοσφαίρου παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Πλέον η Ελλάς Σύρου αναμένει την διεξαγωγή των άλλων αγώνων της φάσης των 8, προκειμένου να προκύψουν οι τρεις ομάδες που θα μπουν μαζί της στην κληρωτίδα.

Στο αγωνιστικό σκέλος το Συγκρότημα του Κώστα Παπαδόπουλου εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των τυπικά γηπεδούχων και προηγήθηκε με 0-2, χάρη στα γκολ που σημείωσαν οι: Παυλόπουλος (26’) και Μπακατσάλος (46’).

Ο Αίαντας είχε τις δικές του ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο μέρος, όμως ο Παπαδόπουλος ήταν σε πολύ καλή ημέρα και κράτησε ανέπαφη την εστία του σε σουτ του Ξαγοράρη στο 45’, ενώ σουτ του Σαμανίδη στο 21’ πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελλάς Σύρου έλεγξε πλήρως τον ρυθμό του αγώνα και σφράγισε τη νίκη με το μαγικό γκολ του Ογκνιάνοφ στο 65' διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Αίαντας Σύρου – Ελλάς Σύρου 0-3

Διαιτητής: Σαββατιανός / Βοηθοί: Αρμακόλας, Ρούσσος

Αίαντας Σύρου ( Χ. Πελέκης): Ρουμελιώτης, Σαμανίδης, Ρούσσος, Συριανός, Μπαλόπητας, Ταμάμης, Μπάιλας (81’ Αρώνης), Ξαγοράρης, Ραμπαβίλας, Μουλίδης (70’ Καραμολέγκος), Σαγκινέτος Μπ. (Σαγκινέτος Ν.).

Ελλάς Σύρου (Κ. Παπαδόπουλος): Παπαδόπουλος, Σταμούλης (8’ Παράβαλος), Περιάλης, Έντσεφ (83’ Μανουδάκης), Οικονομόπουλος, Μπακατσέλος (87’ Νομικός), Ογκνιάνοφ, Σκούπρα, Παυλόπουλος, Λαλάς, Κολλιάκος.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares