Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 22:04

Πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου για την Α.Ε. Μυκόνου με συνοπτικές διαδικασίες

 Η ΑΕΜ πέρασε με 0-3 από την Άνδρο κόντρα στον τοπικό Ανδριακό και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Παρά το γεγονός ότι η ΑΕ Μυκόνου παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στη βασική της ενδεκάδα δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη.

Η Μύκονος ως ανώτερη ομάδα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, είχες δύο δοκάρια με τον Τσόπελα (5’, 20’) και δύο καλές ευκαιρίες με τον Τσόπελα (8’) και Γιαννόπουλο (14’), όμως έσωσε τον Ανδριακό ο Παπουτσής.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Αχείμαστου στο 25’, σε μια ουσιαστικά ανύποπτη φάση. Ο Ανδριακός μετά το γκολ που δέχτηκε προσπάθησε να ισοφαρίσει και λίγο έλλειψε να τα καταφέρει, αλλά ο Ρούτσι δεν ήταν ψύχραιμος στο 35’ και πλάσαρε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 41’ οι Μυκονιάτες διπλασίασαν τα τέρματα τους, όταν ο Γιαννόπουλος εκμεταλλεύτηκε συρτή παράλληλη σέντρα του Τσόπελα και απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα από κοντινή απόσταση.

Στο β’ ημίχρονο ο Ανδριακός το πάλεψε το ματς, είχε κατοχή, προσπάθησε να απειλήσει, όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει ιδιαίτερα επικίνδυνες καταστάσεις στα μυκονιάτικα καρέ.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 60’ με συρτό γωνιακό σουτ του Οικονομικού έξω από την περιοχή. 

Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Ανδριακού για τη φετινή σεζόν, καθώς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Επόμενος αντίπαλος στο Κύπελλο για την ΑΕΜ είναι πλέον ο Πανσιφναϊκός εκτός έδρας!

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ (Μαγουλάς): Παπουτσής (87’ Κρίτης), Παπαδόπουλος, Ψαριανός, Α. Κουρέτα (46’ Δ. Χαλάς), Τηνιακός (80’ Βολίκας), Β. Ζαννάκης, Μήλας, Ρούτσι, Ντ. Κουρέτα, Κιουράι, Παλαμάρης (68’ Γ. Ζαννάκης).

Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ (Βλάχος): Παλιούρας, Ασράμ, Κέμπε, Στυλιανόπουλος, Μπαϊρακτάρι (80’ Μ. Κατσικαλλάκης), Αχείμαστος, Σπόλιαριτς, Οικονομίκος, Γιαννόπουλος, Τσόπελας (80’ Ρουστέμι), Ι. Κατσικαλλάκης (60’ Μπουτσάι).

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares