Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023 13:58

Πρόκριση στα πέναλτι για τον Πανσιφναϊκό κόντρα στον ΑΠΣ Κύθνου, που δίδαξε fair play

Ο Πανσιφναϊκός λύγισε με 5-4 στα πέναλτι τον ΑΠΣ Κύθνου και πήρε την πρόκριση στη 2η φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων, σ΄ ένα ματς που η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα (0-0) παρά τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν, με κορυφαία το χαμένο πέναλτι των φιλοξενούμενων στο 90'.

Μάλιστα, ο Πανσιφναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία συγχαίρει την απόφαση του Δημήτρη Λυριτζή να «χαθεί» το αμφισβητούμενο πέναλτι. Αναλυτικά:

Στον χθεσινό αγώνα Κυπέλου η ομάδα μας πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση στα πέναλντυ(0-0 καν,5-4) παίζοντας με τον ΑΠΣ Κύθνου.Α.Π.Σ Κυθνου
Ενα παιχνίδι που παραλίγο να γίνει τελείως «παρωδία» με τις αποφάσεις του «άρχοντα» του αγώνα!
Η ομάδα της Κύθνου και ο προπονητής της δείχνοντας ανωτερότητα και τηρώντας το fair play ,έχασαν αμφισβητούμενο πέναλντυ στα τελευταία λεπτά του αγώνα,στέλνοντας το ματς στην παράταση και στα πέναλντυ. Τέτοιες ενέργειες μας πάνε μπροστά και τους αξίζουν συγχαρητήρια.Ζητάμε συγνώμη για κάποια άσχημα που ακούστηκαν απο μερίδα οπαδών μας,αλλά δεν αφήσαμε να χαλάσουν την σχέση μας με το σωματείο της Κυθνου οι οποιες ειναι άριστες!!!Καλή Συνέχεια και καλή επιστροφή στην ομάδα της Κύθνου και Καλη αγωνιστική σεζόν χωρίς παρατράγουδα που να βάζουν σε κίνδυνο τις σχεσεις αθλητών,προπονητών,παραγόντων και σωματείων!!!

Στη διαδικασία των πέναλτι, για τον Πανσιφναϊκό σκόραραν οι Κάραβος, Βόικα, Ατσόνιος Χ., Ψαραύτης, Τρούλλος Α., ενώ για τον ΑΠΣ Κύθνου ευστόχησαν οι Γονίδης, Ψαρράς Φ., Φιλιππαίος, Ηλίου και αστόχησε ο Μαρτίνος (απόκρουσε ο Γιάχο).

Πανσιφναϊκός: Γιάχο, Ατσόνιος Φ., Ατσόνιος Χ., Κόρο Σ., Σακκάς, Τρούλλος Α. (72' Ατσόνιος Α.), Τρούλλος Α., Ζάρος Τ., Κάραβος, Βόικα, Ζάρος Α. (87' Ψαραύτης).

ΑΠΣ Κύθνου: Βασσάλος, Λαρεντζάκης Π. (89' Μαρτίνος Σ.), Ψαρράς Φ., Φιλιππαίος, Ηλιού, Μπακογιάννης (58' Γονίδης), Γράψας, Γιαμουράτος, Δανιήλ Σ., Ψαρράς Δ. (65' Λαρεντζάκης Κ.), Λαρεντζάκης Α (58' Μαρτίνος Θ.).

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares