Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023 18:07

Λύτρωση και πρόκριση στο φινάλε για τη Θύελλα Καμαρίου στη Νάξο

Σε ένα συναρπαστικό ματς στο Δημοτικό Στάδιο Νάξου, η Θύελλα Καμαρίου αναδείχθηκε νικήτρια στο ματς με τον Πανναξιακό, επικρατώντας και προκρίθηκε έτσι στη 2η φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων.

PANNAXIAKOS THYELLA KYPELLO 5

Ο Σιμιτσής άνοιξε το σκορ για τη Θύελλα στο 30', αλλά ο Πανναξιακός αντέδρασε άμεσα και έφερε το ματς στα ίσα στο 32' με τον Πρεβόλη.

Στο 65' ο Καναριστάκης έδωσε ξανά προβάδισμα στη Θύελλα, αλλά και πάλι η ομάδα της Νάξου ισοφάρισε με τον Παραρά στο 73'.

Στο 85', ωστόσο, ο Νικλητσιώτης σκόραρε για το 2-3 και λύτρωσε τη Θύελλα, χαρίζοντάς της την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Διαιτητική τριάδα: Ζαράνης, Δεγαΐτας, Μαλολλάρι 

PANNAXIAKOS THYELLA KYPELLO 3

Πανναξιακός (Μοστράτος): Βακαλόπουλος, Παπαδόπουλος, Αργυρός, Σέμε, Λίκα (72' Γιαννακόπουλος), Πολυκρέτης, Πρεβόλης (92' Παντελαίος), Δεμερτζής, Βαθρακοκοίλης Ν., Ορφανός (63' Παραράς), Τσουρής.

PANNAXIAKOS THYELLA KYPELLO 1

Θύελλα Καμαρίου (Τσάμογλου): Τσουκαλάς, Αχμετάι, Μπιρμπίλη, Μαντούσης, Νομικός, Κενδριστάκης, Σιμιτσής, Νικλητσιώτης (92' Τομόρι), Εσκίογλου (63' Φύτρος Α.), Καφούρος (46' Θαναηλάκης), Λούκα.

PANNAXIAKOS THYELLA KYPELLO 2

Το ευχαριστώ της Θύελλας Καμαρίου 

Θύελλα Καμαρίου...is back

Μετά από τα 3 χρόνια της συνένωσης ....μετά από Γ' Εθνική-Football League-Α' Κυκλάδων, η ομάδα μας επέστρεψε πιο δυνατή.

Εχθές Σάββατο 30.9 αντιμετώπισαμε για τον θεσμό του Κυπέλλου Κυκλάδων τον Πανναξιακό, σε έναν αγώνα που διεξήχθη στο ΔΑΚ Νάξου και όπου μετά από ένα καταπληκτικό ματς, επικράτησαμε με 2-3.

Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι: Σιμιτσής, Κενδριστάκης και Νικλητσιώτης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Πανναξιακού Κο Πολυχρονάκο, καθώς και όλους τους ανθρώπους του ιστορικού αυτού Σωματείου για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχαν.

Η Θύελλα Καμαρίου συγχαίρει επίσης τον διαιτητή Κο Ζαράνη και τους βοηθούς του Κο Δεγαΐτα και Μαλολάρι για τον άψογο τρόπο με τον οποίο άσκησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης τα καθήκοντα τους.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares