Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 13:08

Πήρε το ντέρμπι κυπέλλου και την πρόκριση ο ΑΟ Πύργου

Με το... δεξί ξεκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του ο Α.Ο. Πύργου, για τον θεσμό του Κυπέλλου Κυκλάδων, καθώς επικράτησεμε σκορ 3-2 της Α.Ε. Πάρου στο δημοτικό στάδιο Παροικιάς και πανηγύρισε την πρόκριση σ’ ένα δυνατό παιχνίδι.

3c07dedcedec0e0df0ff978d95aec7fa XL

Και οι δύο ομάδες, παρότι σε μεγάλο βαθμό δεν είναι αγωνιστικά έτοιμες, παρουσίασαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο με όμορφες συνεργασίες και έδειξαν ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Η ομάδα του Α.Ο. Πύργου ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, όπου κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων, χτυπώντας χρονικά στην αρχή και στο τέλος. Πιο συγκεκριμένα, στο 4’ ο Δημήτρης Τσιάβος με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 0-1, μετά από μπαλιά του Τριανταφύλλου στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, ενώ στο 42’ ο Αντώνης Τριανταφύλλου με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2.

aoparou 102

Στο δεύτερο ημίχρονο η Α.Ε. Πάρου ανέβασε αισθητά την απόδοσή της και έψαξε το γκολ που θα την ξαναέβαζε στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Τελικά το βρήκε στο 71’ με σκόρερ τον Στρατή Κρητικό, έπειτα από σέντρα του Μανδραβέλη, μειώνοντας σε 1-2. Στη συνέχεια ο Α.Ο. Πύργου βρήκε χώρο και απάντησε με νέο γκολ, για το 1-3, στο 77’ και πάλι με τον Δημήτρη Τσιάβο, αυτή τη φορά από ασίστ του Μαναριώτη. Η εξέλιξη αυτή επηρέασε τις προσπάθειες της Α.Ε.Π., που δεν τα παράτησε αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν απλώς να διαμορφώσει το σκορ σε 2-3 στο 91’με γκολ του νεοαποκτηθέντα Γιόνας Γκασίσου , έπειτα από κάθετη πάσα του Τάσιου.

aoparou 104

Διαιτητική τριάδα: Κουζούμης, Μαθιουδάκης, Ζουγανέλης 

Α.Ε. ΠΑΡΟΥ: (Αλεξανδρής), Νικολάου, Δ. Κρητικός, Μανδραβέλης, Γιαννούλης, Καμπάσης (46’ λ.τ. Φαντιγκά), Τάσιος, Παπαδόπουλος, Καργιώτης, Γκασίσου, Ε. Κρητικός, Στ. Κρητικός (80’ Μπαμπαλιού).

aoparou 105

Α.Ο. ΠΥΡΓΟΥ: (Σκούνας), Καραμολέγκος, Παπαθανασίου (80’ Σ. Φύτρος), Μοσχούρης, Νομικός, Τριανταφύλλου (71’ Μ. Φύτρος), Ντεκίδης, Ξαγοράρης, Δαβίλας, Μαναριώτης (80’ Κουντούρης), Σελιστάι (38’ λ.τ. Ανωγειανάκης), Τσιάβος.

Φωτογραφίες: parianostypos.gr 

 

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares