Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 20:42

Πάμμηλιακός: Κάλεσμα στον κόσμο και έκπτωση στα εισιτήρια για το τελικό Κυπέλλου

Για τη συμμετοχή του στον πρώτο τελικό Κυπέλλου Κυκλάδων της ιστορίας του προετοιμάζεται ο Παμμηλιακός.

Την Κυριακή 26 Μαΐου στις 16:00 στο γήπεδο της Παροικιάς στην Πάρο η ομάδα της Μήλου θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Θύελλα Καμαρίου, σε έναν αγώνα όπου ο Παμμηλιακός δεν θα είναι μόνος του, καθώς στην εξέδρα αναμένεται να βρεθεί κόσμος που  θα ταξιδέψει για να υποστηρίξει την ομάδα.

Μάλιστα, ο Παμμηλιακός έχει εξασφαλίσει έκπτωση για τους φίλους της ομάδας που θα ταξιδέψουν στο νησί της Πάρου, αλλά και για την επιστροφή τους.

Η σχετική ανακοίνωση: 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Την Κυριακή στις 16:00 στο γήπεδο της Παροικιάς η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Θύελλα Καμαρίου στον πρώτο τελικό Κυπέλλου Κυκλάδων της ιστορίας της.

Σε αυτή τη τόσο σημαντική στιγμή για τον Παμμηλιακό και το Μηλέικο ποδόσφαιρο ας γίνουμε ο 12ος παίκτης της ομάδας μας σε αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου.

Η εταιρία Seajets ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα μας και θα παρέχει έκπτωση 20% σε όσους προμηθευτούν εισιτήρια από το κεντρικό πρακτορείο της Μήλου, RIVA TRAVEL του Νίκου Χρόνη. Τους ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Η αναχώρηση από τη Μήλο είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (26/5) στις 08:00 και η επιστροφή από Πάρο το απόγευμα στις 19:40. Η πρόγνωση του καιρού είναι πολύ καλή, αφού η ένταση του ανέμου θα είναι 2-3 μποφόρ.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΜΗΛΟΣ ΠΑΕΙ ΠΑΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

ΟΛΟΙ Η ΜΗΛΟΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ

ΜΑΖΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΑΡΑ

#VAMOS #PAMMILIAKARA

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares