Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 21:22

Νίκος Τσάμογλου: Θέλουμε πολύ αυτόν τον τίτλο. Μόνο σεβασμός και θαυμασμός για τον Παμμηλιακό

Ήταν Τετάρτη 28 Μαρτίου του 2018, όταν η Θύελλα Καμαρίου νίκησε τον συντοπίτη κατά μία κατηγορία ανώτερο Πανθηραϊκό κατακτώντας τον πρώτο της τίτλο της ιστορίας της στον θεσμό του Κυπέλλου Κυκλάδων.

Τρεις εβδομάδες αργότερα, στις 19 Μαΐου του 2018 ήρθε και η κατάκτηση του πρωταθλήματος στον τελικό απέναντι στον ΑΟ Μυκόνου.

Και πλέον μετά από μία διαδρομή στις εθνικές κατηγορίες η ιστορία επαναλαμβάνεται και πλέον η πρωταθλήτρια Θύελλα Καμαρίου θα επιδιώξει να νικήσει στον τελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων της Κυριακής (26/5 | 16:00) τον Παμμηλιακό για να φτάσει στην κατάσταση του δεύτερου νταμπλ της ιστορίας της.

Πόσο εύκολο όμως θα είναι αυτό απέναντι στον φιλόδοξο και ποιοτικό Παμμηλιακό που επίσης διψά για διάκριση στην πρώτη του συμμετοχή σε τελικό; 

Μπορεί η Θύελλα Καμαρίου να μην είναι πρωτάρα, αλλά αυτός θα είναι ο πρώτος τελικός του προπονητή της ομάδας, Νίκου Τσάμογλου, ο οποίος δηλώνει πίστη στην ομάδα του.

«Πιστεύω ότι στον τελικό έχουν προκριθεί δύο πάρα πολύ καλές ομάδες, που η καθεμία από την πλευρά της θα παλέψει για την κατάκτηση του Κυπέλλου», είπε ο Νίκος Τσάμογλου μιλώντας στο sportcyclades.

Μιλώντας για την ομάδα του ο προπονητής της Θύελλας είπε: «Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θέλουμε πολύ να κατακτήσουμε αυτό τον τίτλο. Οι παίκτες μου είναι πανέτοιμοι και διατεθειμένοι να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους»

Στην ερώτηση για τα σημεία που μπορεί να κριθεί ο τελικός ο κ. Τσάμογλου, απάντησε: «Συνήθως σε αυτά τα παιχνίδια κερδίζει όποιος είναι πειθαρχημένος τακτικά, όποιος έχει πάθος και το θέλει περισσότερο, αλλά και αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη», ενώ χαρακτήρισε ντεσαβαντάζ για την ομάδα του ότι έχει πολύ καιρό να δώσει επίσημο αγώνα σε αντίθεση με τον Παμμηλιακό που συνεχίζει στους αγώνες μπαράζ».

Στην ερώτηση σχετικά με τη γνώμη του για τον αντίπαλο και το φαβορί, τόνισε: «Δεν υπάρχει φαβορί σε έναν τελικό. Όλα είναι ανοιχτά όπως σας είπα. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Παμμηλιακό και τον προπονητή του που έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Ο Παμμηλιακός είναι ένας ισάξιος αντίπαλος. Ευχή μου είναι να ευχαριστηθεί ο κόσμος το παιχνίδι και ας κερδίσει ο καλύτερος».

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares