Σάββατο, 19 Μαΐου 2018 22:26

Νταμπλούχος Κυκλάδων η Θύελλα Καμαρίου

Ο μεγάλος τελικός του πρωταθλήματος ήταν ένα ματς που το χαρακτήριζαν το κορυφαίο του 2018 και δικαίως με δεδομένο ότι παιζόταν οι κόποι μιας χρονιάς, με την Θύελλα να είναι τελικά η ομάδα που κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή και παράλληλα την άνοδο στη Γ΄Εθνική.

ΑΟ Μυκόνου και Θύελλα Καμαρίου διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο μεγάλο τελικό των Κυκλάδων, με την ομάδα της Σαντορίνης να επικρατεί με 2-1 των “κυανόλευκων” φτάνοντας στην κατάκτηση του νταμπλ.

Το ματς τελείωσε με τους Σαντορινιούς να πανηγυρίζουν  και τους Μυκονιάτες να διαμαρτύρονται για την διαιτησία, καθώς δια στόματος του προέδρου Αλέξανδρου Κουκά εκφράστηκαν στο σάιτ μας παράπονα, τόσο για το πρώτο γκολ της Θύελλας, όσο για τις καθυστερήσεις, όπου αντί των 5 λεπτών που κρατήθηκαν ο ισχυρός άνδρας του ΑΟ Μυκόνου είπε ότι θα έπρεπε να κρατηθούν πολύ περισσότερες.

«Ήταν μία απερίεργη διαιτησία» είπε ο κ. Κουκάς, σαφέστατα ενοχλημένος.

Από την άλλη πλευρά στη Θύελλα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας για την πιο επιτυχημένη χρονιά του συλλόγου με την κατάκτηση του νταμπλ και την άνοδο στη Γ΄Εθνική, με τον Βαγγέλη Φουστέρη που είναι από τους πρωτεργάτες της επιτυχίας να τονίζει ότι σήμερα είναι μέρα γιορτής και από αύριο ξεκινάει ο άμεσος σχεδιασμός για τη συμμετοχή στη Γ΄Εθνική.

Γιορτή

Ο τελικός ήταν μία πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου δικαιώνοντας την ΕΠΣ Κυκλάδων για την επιλογή του ΔΑΚ Νάξου ως έδρα της μεγάλης αναμέτρησης, καθώς περισσότεροι από 500 φίλαθλοι ταξίδεψαν στη Νάξου, τόσο από τη Σαντορίνη όσο και από τη Μύκονο, οι οποίοι μαζί με τους Ναξιώτες δημιούργησαν μία καταπληκτική ατμόσφαιρα.

Η είσοδος των ομάδων μαζί με τα παιδιά των ακαδημιών του ΑΟ Μυκόνου, ο χαιρετισμός των προέδρων στην έναρξη της αναμέτρησης (Φρερης, Κουκάς, Βλαβιανός), αλλά και η ομαδική φωτογράφιση των δύο ομάδων σε μια αγκαλιά έδειξαν με το καλημέρα ότι θα δούμε μία γιορτή του ποδοσφαίρου, όπως τελικά και έγινε.

Άψογο κλίμα, χωρίς παρατράγουδα και μία άκρως ποδοσφαιρική συνάντηση, που έβγαλε πρώτο νικητή το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο!

Το ματς

Σε ένα ματς που παρακολούθησε αρκετός κόσμος που έδωσε το παρών, οι δυο ομάδες ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους με τους Θεόφιλο Παχατουρίδη και Κώστα Μιχάλη να ανακατεύουν συνεχώς την... τράπουλα.

Στο α' μέρος η Μύκονος ξεκίνησε δυνατά και λίγο έλειψε να προηγηθεί στο 17' όταν το σουτ του Μπάμπακαρ πέρασε λίγο άουτ.

Στο 24' η Θύελλα κατάφερε να ανοίξει το σκορ με ωραίο γκολ με κεφαλιά του Μαυρομάτη, βάζοντας φωτιά στην κερκίδα των οπαδών της Θύελλας. Το τέρμα αυτό έδωσε αυτοπεποίθηση στους παίκτες του Κώστα Μιχάλη που με την έναρξη του β' μέρους κλείδωσαν το ματς.

Συγκεκριμένα, ο Μαυρομάτης από εκτελεστής έγινε δημιουργός. Αφού ελίχθηκε από δεξιά επιχείρησε τη σέντρα με τον Αποστολίδη που έρχονταν σαν.. .τρέιλερ με πλασέ από το ύψος του πέναλτι να κάνει το 2-0.

Ο ΑΟ Μυκόνου πάλεψε μέχρι το τέλος και δεν παράτησε το ματς, τιμώντας τη βαριά φανέλα που διαθέτει ως ομάδα. Τελικά οι Μυκονιάτες κατάφεραν να μειώσουν στο 95' μετά από παράλληλη σέντρα του Παπαδόπουλου και όμορφη ενέργεια και εξίσου καλό τελείωμα από τον Μπάμπακαρ. Ο κ. Βακόνδιος σφύριξε άμεσα τη λήξη, πράγμα που έφερε τις έντονες αντιδράσεις του ΑΟ Μυκόνου.

Διαιτητής ήτα ο Μάριος Βακόνδιος, με βοηθούς τους Αντώνη Μουτάφη και Αντώνη Καλόγερα.

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (Θεόφιλος Παχατουρίδης) Σαββόπουλος, Ράγια, Μπάμπακρ, Μπαλλής, Αργυρός (59' Αμπαβίνης), Ντουσάι (68' Πανέτας), Κρίτσας, Παπαδόπουλος, Αλμπάνης, Αλεξανδρόπουλος, Παντελης (86' Μπομπάι).

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κώστας Μιχάλης) Ανδριόλας, Λυγνός (73' λ.τ. Δημητρακόπουλος), Σπανός, Μαντούσης, Ρέτζο, Φίλον, Γιαννής, Ερρίκος (90' Πάγιας), Μαυρομάτης, Αποστολίδης (74' Δαβιλάς), Αρβανιτης (82' λ.τ. Βλαβλιανος).

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares