Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 12:31

Συνάντηση Φουστέρη - Βαμβακάρη πριν τον τελικό - γιορτή της ΕΠΣ Κυκλάδων

Ανήμερα του Τελικού Κυπέλλου Παμμηλιακός - Θύελλα Καμαρίου στο νησί της Πάρου, το κλίμα είναι εκτός αγωνιστικού χώρου και μερικές από τις στιγμές που διαδραματίζονται, μεταξύ των παραγόντων των δύο συλλόγων, θα τις ζήλευε και ο πλέον σκεπτόμενος φίλαθλος.

Φίλοι (όχι πολλοί) και των δύο ομάδων καταφθάνουν στο νησί προκειμένου να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό που θα ξεκινήσει στις 16:00.

Μεταξύ αυτών και η γνωστή μασκοτ του Παμμηλιακού, το Κριάρι.

PAMMILIAKOS THYELLA PRE 4

Η ποδοσφαιρική παρέα μάλιστα ήπιε και το καφεδάκι της στην παραλία της Παροικιάς. Οι ισχυροί άνδρες των δύο ομάδων, Μιχάλης Βαμβακάρης συνοδευόμενος από την κορούλα του και Βαγγέλης Φουστέρης, συνοδευόμενος από την σύζυγο του Πέγκυ Πετροπούλου είχαν την ευκαιρία να τα πουν σε πολύ φιλικό κλίμα. 

PAMMILIAKOS THYELLA PRE 1

Στην παρέα και το μέλος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Χάρης Σαρρής, ο Γ.Γ. του Παμμηλιακού, κ. Στέλιος Λιβάνιος και ο παριανός Παράγοντας Στέλιος Μπόνης που δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί με τους φίλους που επισκέφθηκαν το νησί του.

PAMMILIAKOS THYELLA PRE 2

PAMMILIAKOS THYELLA PRE 3

Συντονιστείτε στο sportcyclades.gr για την μετάδοση του Τελικού, που θα ξεκινήσει στις 15:20 για τους συνδρομητές και λίγο πριν την σέντρα για όλους τους ακολούθους του καναλιού μας.

 

 

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares