Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 18:24

Κυπελλούχος Κυκλάδων η Θύελλα Καμαρίου

Με χρυσό σκόρερ τον Σιμιτσή, η Θύελλα Καμαρίου επικράτησε με 1-0 του Παμμηλιακού στο Δημοτικό Στάδιο Παροικιάς στην Πάρο, παίζοντας με 10 παίκτες σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, και μετά το πρωτάθλημα, κατέκτησε το Κύπελλο Κυκλάδων κάνοντας το ντάμπλ τη φετινή σεζόν.

Η Θύελλα ξεκίνησε δυνατά στο ματς και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα από νωρίς. Στο 11' ο Σιμιτσής βρέθηκε στην περιοχή και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1.

Η ομάδα της Μήλου ανέβασε ρυθμό στη συνέχεια προσπαθώντας να αντιδράσει με στημένες φάσεις χωρίς να καταφέρνει να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Τσουκαλά.

Στο 43' ο Τσιάβος έχασε μεγάλη ευκαιρία για το δεύτερο γκολ του Παμμηλιακού αστοχώντας από τα αριστερά στην περιοχή και ένα λεπτό μετά ο Κενδριστάκης έχασε νέα ανεκμετάλλευτη ευκαιρία.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Λούκα αποβλήθηκε με απευεθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Σάντα, με τη Θύελλα να μένει από το τέλος του πρώτου μέρος με δέκα παίκτες.

Ο Παμμηλιακός μπήκε καλύτερα στο δεύτερο 45λεπτο και στο 56' άγγιξε την ισοφάρτιση αλλά ο Τσιμτσιλιάκος δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από τη μικρή περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ, ενώ ο Σάντα προσπάθησε να σκοράρει από μακρινή απόσταση αλλά ο Τσουκαλάς απέκρουσε.

Ο Τσιμτσιλιάκος στο 75' επιχείρησε να περάσει την μπάλα πάνω από τον Τσουκαλά αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.

Στο 81' ο Παμμηλιακός σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε καθώς είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ στον Τσουκαλά, ενώ στο 83' ο Τσουκαλάς απέκρουσε το πλασέ του Παππά.

Στην τελευταία φάση η ομάδα της Μήλου έχασε νέα τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση.

Παμμηλιακός: Μακαπαγκάλ, Μαυρογιάννης, Κύρκος (64' Πολυκράτης), Φαλ (64' Τιαμ), Δίντσης, Ζηλιαχοβάλης, Παππάς, Τόσκα (87' Σαρ), Τσιμτσιλιάκος, Πλιάκης, Σάντα

Λίτσιος, Γενναδόπουλος, Καραμπάτσος

Θύελλα Καμαρίου: Τσουκαλάς, Κέλι, Μπιρμπίλι, Μαντούσης, Καστράτι, Κεδριτσάκης, Σιμιτσής, Μαναριώτης (34' λ. τρ. Τσιάβος), Νικλητσιώτης (95' Κοϊδελάι), Παπαλεξόπουλος (69' Κουλόλι), Λούκας

Κουλόλι, Σιγάλας, Φύτρος, Πεχλιβανόπουλος, Εσκιόγλου, Τριανταφύλλου, Καφούρος

Παρακολουθήστε τον τελικό όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares