Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2013 19:00

Στα ημιτελικά ο Α.Ο. Σύρου

AOS-YDROYS KYPELLO 2012

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για την νέα χρόνια ο Α.Ο. Σύρου προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλου της ΕΠΣ Κυκλάδων, επικρατώντας του Α.Ο. Υδρούσας με το επιβλητικό 7-0.

Syros raouzaiosΗ ομάδα της Σύρου έχοντας αρκετούς παίχτες σε εξαιρετική κατάσταση δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει το εμπόδιο της ομάδας από την Άνδρο, επικυρώνοντας έτσι το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια που οδηγούν στα ημιτελικά του θεσμού.

Στα θετικά ο αρκετός κόσμος που βρέθηκε στο Δημοτικό γήπεδο της Άνω Σύρου, όπου δημιουργήθηκε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα, πάντα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθε.

Ανάμεσα τους και τα μελή του Διοικητικού Συμβουλίου της Συριανής ομάδας, με τους τελευταίους να είναι σαφέστατα ικανοποιημένοι, καθώς η ομάδα τους, μετά την σημερινή πρόκριση παρέμεινε μέσα στους στόχους της, που είναι η κατάκτηση του κυπέλλου ύστερα από 15 ολόκληρα χρόνια (1998), αλλά και η είσοδο στα μπαράζ.

Το φιλμ του αγώνα:

Στα αγωνιστικά η Συριανή ομάδα ήταν πολύ πιο καλή και χωρίς καμία αμφισβήτηση πηρέ δικαία τη νίκη – πρόκριση απέναντι στον ΑΟ Υδρόυσας.

Η ομάδα του Χρήστου Πελέκη σε ένα παιχνίδι που πρόσφερε μαθήματα τακτικής, κατάφερε να κλείσει σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού την Ανδριώτικη ομάδα μέσα στα καρέ της.

Το " passing game " από τους παίχτες της Σύρου θύμισε σε όλους μας λίγο το παιχνίδι μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Από την άλλη η ομάδα της Υδρούσας προσπάθησε να κάνει μια καλή παρουσία, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Νικητίδη. Μάλιστα ο Α.Ο Υδρούσας παρά τα εφτά (7) γκολ που δέχτηκε είχε σε εξαιρετική κατάσταση τον τερματοφύλακα της Καρέλη, ο οποίος με τις καταπληκτικές του αποκρούσεις κράτησε το σκορ σε αυτά τα επίπεδα.

(1-0) Μόλις στο 8’ η πρώτη μεγάλη ευκαιρία των Συριανών κατέληξε στο πρώτο τέρμα του παιχνιδιού, όταν μετά από αρκετές πάσες ο εκπληκτικός Πρίντεζης έδωσε μια κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Υδρούσας και ο Αλιφραγκής με ένα δυνατό δεξί σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του εντυπωσιακού σήμερα Καρέλη.

Στο 15’ νέα μεγάλη φάση για τους Συριανούς ο Αλιφραγκής βρέθηκε μέσα στη περιοχή τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Άνδρου αλλά το δυνατό σουτ που επιχείρησε απέκρουσε εντυπωσιακά ο Καρέλης .

Στο 18’ νέα μεγάλη απόκρουση του Καρέλη σε δυνατό σουτ του Πρίντεζη, με τον Ανδριώτη πορτιέρο παρόλο που δεν είχε καθαρό οπτικό πεδίο να δείχνει τα ρεφλέξ του.

(2-0) Μετά από αρκετές μικρό ευκαιρίες η Συριανή ομάδα βρήκε τον τρόπο να πετύχει το 2ο τέρμα και να χαλαρώσει, όταν με αφετηρία το απίστευτο passing game η μπάλα έφτασε στον Mubarac, ο όποιος με ένα απίστευτο σουτ στο ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στην αριστερή γωνία του Καρέλη, κάνοντας το 2-0 στο 39΄.

(3-0) Με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Σύρου θα κάνει το 3-0 αλλάζοντας μόλις 3 πάσες μετά την σέντρα και με τελικό αποδέκτη τον Αλιφραγκή θα αύξηση το δείκτη του σκορ σε 3-0 στο 46’.

(4-0) Τρία λεπτά αργότερα θα έρθει και άλλο ένα γκολ για τον ασταμάτητο Α.Ο. Σύρου, όπου ύστερα από δυνατό σουτ του Mubarac ο Καρέλης θα πέσει στην δεξιά γωνία, κάνοντας μια ασταθή απόκρουση με αποτέλεσμα ο Πρίντεζης που ακλουθούσε τη φάση να κλέψει την μπάλα και να πετύχει εύκολα το 4-0 στο 49΄.

(5-0) Ο Πρίντεζης θα πετύχει και δεύτερο προσωπικό τέρμα κάνοντας το 5-0 στο 56΄, όταν θα πάρει την μπάλα μέσα στη μικρή περιοχή και με ένα καταπληκτικό πλάσε θα στείλει την μπάλα για 5η φορά στα δίχτυα του Καρέλη.

Η ομάδα της Σύρου θα μπορούσε να πετύχει και αλλά δυο τέρματα με τους Μπελεγκρίνη στο 58’ και τον Τζώρτζη στο 61’ εάν τα σουτ των δυο δεν σταματάγανε αρχικά στη συμβολή των δοκαριών και το σουτ του δευτέρου στο κάθετο δοκάρι του Καρέλη.

(6-0) Ύστερα από σέντρα του Μπελεγκρίνη ο Τζώτζης μέσα από τη μικρή περιοχή θα κάνει το 6-0 στο 68’, βάζοντας και εκείνος τον όνομα του στο πινάκα των σκόρερ.

(7-0) Το τελικό 7-0 θα γράψει ακριβώς στο 90’ ο Βαβουράκης από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από παράλληλη μπαλιά του Πρίντεζη.

Α.Ο. ΣΥΡΟΥ (Πελέκης): Νικητίδης, Βαμβακούσης, Βαβουράκης, Σούρλας (46΄Γαβριήλ), Συριανός (46΄Μπελεγρίνης), Μαραγκός, Αλιφραγκής,Τζώρτζης (69΄Ρούσσος), Choyrouma, Mubarak, Πρίντεζης©.

Α.Ο. ΥΔΡΟΥΣΑ (Φίλλιππας): Καρέλης, Θωμάς, Λάβδας, Τσαγκαλίδης, (46΄λ.τ Αποστόλης), Kακλαμάνης, Μανάλης, Ηena, Qose, Πρινιωτάκης© (82΄Μανδαράκας), Moυστάκας Ι., Βολίκας (74΄Βλάμης).

P3P5P7P1040333P1040334P4P8

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares