Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2013 16:06

Με πολλές απουσίες Φιλώτι και Θύελλα.

FILOTI-THIELLA 2012

Με αρκετές απουσίες αναμένεται να παρουσιαστούν το Φιλώτι και η Θύελλα στον μεταξύ τους Κυριακάτικο αγώνα για το Κύπελλο Κυκλάδων.

8IRA LYGNOY EKOΟι δύο ομάδες του 3ου ομίλου καλούνται να ξαναμπούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά από την 20ήμερη ανάπαυλα που είχαν για τις διακοπές των Χριστουγέννων, διεκδικώντας το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια που θα τις οδηγήσει στα ημιτελικά του θεσμού.

Και οι δύο ομάδες αναμένεται να έχουν απώλειες στο συγκεκριμένο ματς, καθώς αρκετοί παίχτες και από τις δύο ομάδες θα απουσιάσουν, αφού ακόμα δεν έχουν μπει στις προπονήσεις.

Από τους γηπεδούχους του Φιλωτίου, θα απουσιάσει σίγουρα ο Στρατούρης, ενώ οι συμμετοχές των, Κοττάκη και Μανωλά στο συγκεκριμένο ματς κρίνονται εξαιρετικά αμφίβολες.

Από την άλλη η Θύελλα έχει μπει σε ρυθμούς προπονήσεων από την Δευτέρα, αλλά ωστόσο σε αυτές δεν συμμετέχουν αρκετοί, καθώς βρίσκονται ακόμα σε διακοπές, συνεπώς οι Σαντορινιοί θα έχουν πολλές και σημαντικές απουσίες σε αυτό το ματς.

THIRA THIRAIKH METAFORES041Πονοκέφαλος για τον τεχνικό της ομάδας Αντώνη Καντζέλη αποτελούν οι αμφίβολοι της ομάδας με τις συμμετοχές του "αρχισκόρερ" Μάρκου Φύτρου, καθώς και των, Ζώτου, Πάγια, Μπίμπα, Καφίρη, Γιουρέλη, Μηνδρινού και Καραμολέγκου να αποφασίζεται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Πάντως ο αγώνας που θα είναι ο πρώτος για το 2013 στη Νάξο, αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετούς φιλάθλους στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου.

Η αναμέτρηση που θα διευθύνουν οι: Σουλτανης Α., Δεληγιαννης Ν., Γρυπαρης Μ. θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 9:45.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι, ο ΑΟ Μυκόνου (1-5 ΑΟ Τήνου) και ΑΟ Σύρου (7-0 Υδρούσα), είναι οι δύο πρώτες ομάδες που έχουν εξασφαλίσει τα δύο από τα τέσσερα εισιτήρια της ημιτελικής φάσης.

Δείτε τα βίντεο από τις δύο φετινές αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.




Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Στα ημιτελικά ο Α.Ο. Σύρου Κάλεσμα από τον Α.Ο Σύρου. »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares