Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013 00:16

Οριακά στην επόμενη φάση η Θύελλα

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου βρίσκεται από σήμερα η Θύελλα Καμαρίου, που νίκησε απόψε 1-0 την μεταμορφωμένη σε σχέση με πέρυσι Λάβα και πλέον αναμένει τον επόμενο αντίπαλο της, που όπως λέει η λογική θα είναι ο Πανθηραϊκός.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να κρατούν ενός λεπτού σιγή εις μνήμη του πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Σωτήρη Αλιμήση.

Είχε την πρωτοβουλία

Το ματς ήταν αρκετά καλό από πλευράς θεάματος, με την Θύελλα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, χάνοντας πολλές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Στεφανάκη Φυσικά στο τέλος ήταν η ομάδα που πανηγύρισε χάρη στο μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που πέτυχε στο 24’ ο Αρβανίτης με σουτ. Οι παίκτες του Αντώνη Καντζέλη είχαν σε πολλές ακόμη περιπτώσεις την ευκαιρία να πετύχουν ένα περισσότερα τέρματα, όμως οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες.

Μάλιστα στο παιχνίδι υπήρξε και ακυρωθέν γκολ εις βάρος της Θύελλας, όταν ο Γαλέος σκόραρε, αλλά τον γκολ του θεωρήθηκε άκυρο από τον άρχων της αναμέτρησης κύριο Σουλτάνη, που καταλόγισε επιθετικό φάουλ σε βάρος του Ρενιέρη. Λίγο αργότερα ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα όταν ο Δαμίγος ανατράπηκε εντός της περιοχής. Ο ίδιος ο παίκτης όμως εκτέλεσε άστοχα το πέναλτι που βρήκε στο δοκάρι της εστίας του Στεφανάκη και έπειτα κατέληξε άουτ.

Προσπάθησε στο τέλος

Οι τυπικά γηπεδούχοι της Λάβας από την άλλη πλευρά παρουσίασαν μια πολύ καλά στημένη ομάδα στο γήπεδο, έχοντας άψογη αμυντική λειτουργία και προσπαθώντας να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Μάλιστα στην επανάληψη η ομάδα του κ. Αρβανίτη ισορρόπησε το παιχνίδι και αρχικά απείλησε με 2-3 πολύ καλά σουτ που βρήκαν σε ετοιμότητα τον έμπειρο Ξαγοράρη.

Στη συνέχεια οι ρυθμοί για την Λάβα ανέβηκαν ακόμη περισσότερο και με αιχμή του δόρατος τον Κατσίπη δημιούργησε καταστάσεις στην άμυνα της Θύελλας, ο ίδιος ο στράϊκερ των "Εμποριανών" ήταν αυτός που χάνοντας μοναδικό τετ α τετ στο 85’ λίγο έλειψε να στείλει το ματς στην παράταση. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Λάβα έπαιζε από το 80’ με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Πρέκα.

Συνθέσεις

Λάβα (Αρβανίτης): Στεφανάκης, Δαρζέντας, Βάλβης Ι., Ρενιέρης, Δεμιρτζής, Δεναξάς, Πρέκας, Βάλβης Μ.(70’ Νομικός), Κατσαμάνης, Ζαμπέλης (46’ Κατσίπης), Βάλβης Μ. (55’ Διαμαντόπουλος).

Θύελλα (Καντζέλης): Ξαγοράρης, Μπίμπα, Πάγια, Μπαλιάκας, Ζώτος (77’ Κυριάκος), Γαλέος, Ερμάλ, Λυγνός, Αρβανίυης, Δαμίγος, Γιουρέλης.

Πολύ καλή η διαιτησία των: Σουλτάνη, Μενδρινού, Βάϊλα.

THIELA-LAVA KYPELLO 2013 1

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares