Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013 14:17

PreGame ΑΜΣ Φιλωτίου - ΑΟ Πάρου

Το εισιτήριο για την τετράδα του κυπέλου, θα διεκδικήσουν το Φιλώτι και ο ΑΟ Πάρου, που θα αναμετρηθούν το Σάββατο 28/9 στις 14.30 στο γήπεδο του Αγ. Αρσενίου στη Νάξο, με διαιτητές τους Βακόνδιο [Μενδρινός-Van Aaken].

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την σπουδαιότητα του παιχνιδιού, αφού μία θέση στην τετράδα του θεσμού, εν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Οι γηπεδούχοι μετά τις δύο «επαγγελματικές» νίκες τους επί των συντοπιτών τους, 3-2 τον ΠΑΣ και 2-1 την Τραγαία, θα υποδεχτούν την ομάδα του γειτονικού νησιού, με στόχο την νίκη-πρόκριση.

Παρά τις δηλώσεις του Γ. Βασαλάκη, ότι η ομάδα του δεν είναι στο βαθμό ετοιμότητας που θα επιθυμούσε, ο παράγων έδρα και η εμπειρία αρκετών ποδοσφαιριστών, θα είναι τα κυριότερα όπλα για την πρόκριση, που ασφαλώς θα γεμίσει ικανοποίηση όλους και θα φτιάξει ακόμα περισσότερο την ήδη καλή ψυχολογία από τις δύο προηγούμενες προκρίσεις.

alt

Η ομάδα δεν έχει προβλήματα και καθώς το φετινό ρόστερ είναι το μεγαλύτερο και ποιοτικότερο των τελευταίων ετών, κανείς δεν γνωρίζει ποιές θα είναι οι επιλογές του κ. Βασαλάκη για την αρχική ενδεκάδα. 

Τα ίδια από πλευράς κινήτρου για την πρόκριση, ισχύουν και για τους φιλοξενούμενους.

Επαναλαμβάνω, δεν είναι μικρό πράγμα η πρόκριση στον ημιτελικό.

Ο Δ. Τριανταφυλλάκος δεν προτίθεται να αλλάξει πολλά από την ενδεκάδα που απέκλεισε τον Νηρέα.

Σχετικά με την συμμετοχή του Στ. Αρκουλή, ο παίκτης προπονήθηκε όλη την εβδομάδα, θα είναι στην αποστολή, αλλά το πιο πιθανό είναι να μείνει στον πάγκο και να χρησιμοποιηθεί, μόνο αν κριθεί αναγκαίο από την εξέλιξη του αγώνα.

Γενικά περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι, τις ομάδες να κατεβαίνουν χωρίς ιδιαίτερο άγχος  και σκοπιμότητες και πιθανολογούμε για μία συναρπαστική αναμέτρηση, που ίσως να μας χαρίσει ωραίο θέαμα και πολλά γκολ.

Το Sport Cyclades θα είναι εκεί και θα σας ενημερώσει, όπως πάντα, για τον πολύ ενδιαφέροντα αυτόν αγώνα.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares