Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2016 11:11

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την Κρήτη

Μέσα σε γιορτινό κλίμα που αρμόζει ε έναν αγώνα βετεράνων πραγματοποιήθηκε η συνάντηση Παμμηλιακού - Εργοτέλη το Σαββάτο (3/9) στο Δημοτικό στάδιο Μήλου.

Οι «δόξες» των δύο ομάδων χάρισαν όμορφες στιγμές στον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου, επιβεβαιώνοντας πως όσα χρόνια και αν περάσουν το ποδόσφαιρο παραμένει ριζωμένο βαθιά μέσα στο dna τους.

Για την ιστορία οι Κρητικοί επικράτησαν με 4-1, χάρη σε 2 γκολ του Μαυρή και από 1 των Καπουράνη και Αντωναράκη. Για τον Παμμηλιακό σκόραρε ο Μωραϊτης με πέναλτι.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης ανταλλάχτηκαν αναμνηστικά και πλακέτες μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ  τιμήθηκε η μνήμη του Βαγγέλη Πατεδάκη, που είχε διατελέσει ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη και ήταν κάτοικος Μήλου. Οι κόρες τους αείμνηστου παρέλαβαν μία φανέλα του Εργοτέλη με τα ονόματα των συμπαικτών του και τιμητική πλακέτα από τον Παμμηλιακό.

Επίσης τιμήθηκε ο κ. Γιώργος Γεναδόπουλος που έχει διατελέσει ποδοσφαιριστής των δύο ομάδων και προπονητής  του Παμμηλιακού.

Ο Παμμηλιακός ευχαριστεί την αποστολή του Εργοτέλη και ειδικά τον αρχηγό της αποστολής κ. Φρονιμάκη. Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους στην Κρήτη.

Το έργο του Παμμηλιακού στον αθλητισμού συνεχίζεται και πλάον η επίσημη δημιουργία της ομάδας παλαιμάχων έχει μπει στην τελική ευθεία.

Διαιτητής: Μαθιουδάκης με βοηθούς τους Τερζάκη - Κουλακιώτη

Συνθέσεις

Παμμηλιακός: Αϊβαλιώτης, Τούρλος, Γαλής, Γεναδόπουλος, Ρούκης, Παπαϊωάννου, Μάλλης Ν., Ζουλιας, Μαρκαντώνης, Μωραιτης, Μάλλης Κ.

Έπαιξαν και οι: Ψαθάς Γ., Μαρκιός Δ., Μίχος.

Εργοτελης: Καλαϊτζακης, Αντωναράκης, Φρονιμάκης, Καριοτάκης, Μαυράκης, Μαυρής, Αντωναράκης, Ασλάνης, κεφαλογιάννης, καπουράνης, Καλογιαννάκης.

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares