×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017 14:07

Δηλώνουν.. άχαστοι

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα των παλαιμάχων του Πανναξιακού (και) από το Ναύπλιο, καθώς σε έναν πολύ όμορφο αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής, οι Ναξιώτες  δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση των F.C. Celebrities, κερδίζοντας με το ευρύ 4-2. Ανταλλαγή αναμνηστικών στο ημίχρονο.

Και πώς να χάσουν;

Παρουσιάζοντας ένα ομοιογενές σύνολο, απόδειξη του εξαιρετικού κλίματος που επικρατεί εδώ και τόσα χρόνια στην ομάδα, οι βετεράνοι του Πανναξιακού άδραξαν της ευκαιρίας, πάτησαν χορτάρι και έκαναν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Έπαιξαν.. μπαλίτσα. Άλλωστε επί της ουσίας αυτό είναι το ζητούμενο για αυτούς, οι οποίοι σε κάθε αναμέτρηση, δείχνουν πως η ήττα είναι άγνωστη λέξη για εκείνους.

Σασπένς

Στα του αγώνος, οι δύο ομάδες προσέφεραν πλούσιο θέαμα στους φίλους που είδαν το ματς από τις εξέδρες. Τα 6 γκολ δεν ήταν και λίγα. Αυτό λοιπόν σε συνδυασμό με το σασπένς που υπήρξε καθ όλη την διάρκεια του 90λεπτου, αλλά και τις πολλές φάσεις που είχαν εκατέρωθεν οι ομάδες, άφησαν ικανοποιημένους και τους μεν (νικητές) και τους δε (ηττημένους).

Αναμνηστικά στην ανάπαυλα

Στην διάρκεια του ημιχρόνου οι 2 ομάδες αντάλλαξαν αναμνηστικά, ένα ακόμα στοιχείο που μαρτυρά την σχέση μεταξύ των συλλόγων.

Τα γκολ

Οι παλαίμαχοι του Πανναξιακού «φιλοδώρησαν» τους F.C. Celebrities με 4 τέρματα από τα οποία 2 πέτυχε ο.. συνήθης ύποπτος Νίκος Κατσάνης, ενώ από ένα πέτυχαν οι Γιώργος Βασαλάκης και Μανώλης Λιανόπουλος.


Για τον Πανναξιακό αγωνίστηκαν οι: Περιστεράκης, Βουτσινός, Παραβατός, Βαθρακοκοίλης, Μαϊτός, Μαρούλης, Βασαλάκης Γ., Σφυροερας, Χασομέρης, Κατσάνης, Λιανόπουλος

ενώ έπαιξαν και οι Αξαόπουλος, Βασαλάκης Α., Λαγογιάννης, Κατσούλης Α. 

22883795_1690875334316569_709048944_o.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares