Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012 16:55

Παλαίμαχοι με καρδιά εφήβου στην Σαντορίνη!

Palaimaxoi-Santorinis-re8imnou-2012-1

Το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο Καμαρίου, διεξήχθη φιλική αναμέτρηση μεταξύ παλαιμάχων Σαντορίνης και Ρεθύμνου.

Η παρουσία φίλων και των δυο ομάδων, αφού ανάμεσα στους θεατές ήταν και μερικοί Ρεθυμνιώτες, μόνιμοι κάτοικοι Σαντορίνης αλλά και παραθεριστές, ήταν αρκετή.

Palaimaxoi-Santorinis-re8imnou-2012-2

Οι παλαίμαχοι Ρεθύμνου βρέθηκαν στην Σαντορίνη προσκεκλημένοι των Παλαιμάχων του νησιού.

 

Οι Σαντορινιοί επιφύλαξαν καταπληκτική φιλοξενία στην ομάδα του Ρεθύμνου τόσο εκτός όσο και εντός γηπέδου.

 

Ο κ. Ηλίας Μάινας ήταν ο άνθρωπος κλειδί για μια ακόμα χρονιά ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το φιλικό παιχνίδι και φρόντισε να μην λείψει τίποτα από την ομάδα του Ρεθύμνου.

 

Οι κυκλαδίτες παλαίμαχοι, δώρισαν σε όλους DVD με την ιστορία του νησιού και έγινε εκδρομή στο συνεταιρισμό παραδοσιακών προϊόντων Σαντορίνης, ενώ οι παλαίμαχοι Ρεθύμνου δήλωσαν σε ανακοίνωση τους: «Ευχαριστούμε για τις διευκολύνσεις και την φιλοξενία την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Περιφερειακή ενότητα Θήρας και των Δήμο Θήρας».

Palaimaxoi-Santorinis-re8imnou-2012-3

Πριν από την έναρξη του αγώνα πραγματοποιήθηκε σειρά βραβεύσεων με μέλη των δύο ομάδων να ανταλλάσουν τιμητικές πλακέτες.

 

Η φιλική αναμέτρηση ήταν χορταστική, με την ομάδα του Ρεθύμνου να επικρατεί με σκορ 7-4 της αντίστοιχης ομάδας της Σαντορίνης. Τα γκολ για την ομάδα Παλαιμάχων της Σαντορίνης σημείωσαν, ο Δημήτρης Πίττας που σκόραρε τρεις φορές, ενώ ένα ακόμη γκολ πέτυχε ο Δαμίγος ενώ για την ομάδα Παλαιμάχων της ΕΠΣ Ρεθύμνου δύο γκολ πέτυχε ο Ντίνος Φραγκάκος, ενώ από ένα γκολ σκόραραν οι Ηλίας Ασπρομάτης, Δημήτρης Κοσκινάς, Σταύρος Καλαϊτζιδάκης (πέναλτι), Γιώργος Λυρώνης και Γιώργος Ιωαννίδης.

 

Παλαίμαχοι Σαντορίνης (Μάινας Ηλίας): Βάλβης, Πελέκης, Ζερβός Γ., Δρακουτός, Κατσίπης Κ., Γρινιεζάκης, Λειβαδάρος, Χάλαρης, Καραμαλέγκος, Μάινας, Πίττας.

Έπαιξαν ακόμα: Γαλάτος, Ψομόφας, Κατσίπης Ν., Μέντας, Δαμίγος, Φουστέρης, Ζερβός Ε.

 

Παλαίμαχοι Ρεθύμνου (Τσουπάκης Νίκος): Μανουσάκης, Μπουλιός, Λυρώνης, Αρζένης, Ξηράκης, Κατσούλης, Δεληγιαννάκης, Ασπρομάτης, Κοσκινάς, Φραγκάκος, Καλαιτζιδάκης.

Έπαιξαν ακόμα: Ιωαννίδης, Χόμπης, Βερτούδος Π., Μαρκουλιδάκης, Βερτούδος Ν.

syros RAOYZAIOS new14

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares