Κυριακή, 30 Ιουνίου 2013 12:44

Ανεπανάληπτες στιγμές στη Σίφνο!

Ανεπανάληπτες στιγμές για τον Πανσιφναϊκό τους φίλαθλους του αλλά και ολόκληρη τη Σίφνο!

Οι διοικούντες τον Πανσιφναϊκό και ο προπονητής της ομάδας κος Δημήτρης Δημητριάδης αν και μόλις κάτι λιγότερο από ένα χρόνο που δραστηριοποιήθηκαν, κάνουν το ένα άλμα μετά το άλλο όσον αφορά το επίπεδο του ποδοσφαιρικού συλλόγου του νησιού! Αρχικά όλοι μαζί αλλά και με τη βοήθεια αρκετών που πίστεψαν στις προσπάθειές τους για σύσταση και συμμετοχή τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων, μετέτρεψαν πριν μερικούς μήνες και με καθημερινή προσωπική εργασία ένα «χωράφι» (στην κυριολεξία) σε ποδοσφαιρικό γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα που πολλές ομάδες ακόμα και σε μεγαλύτερες κατηγορίες θα ζήλευαν! Όμως δεν σταματούν εδώ…

Χθες λοιπόν 29 Ιουνίου έκαναν κάτι που κανένας Σιφνιός δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ούτε στα πιο τρελά του όνειρα! Διοργάνωσαν φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τους βετεράνους ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Κ. οι οποίοι λάμπρυναν το νησί μας με την παρουσία τους στο γήπεδο της Σίφνου στον Θόλο Εξαμπέλων!

Μεγάλες δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου λοιπόν όπως ο Κώστας Νεστορίδης, ο Μίμης Παπαϊωάννου, ο Στέλιος Σεραφείδης, ο Κώστας Μάρκου κ.α. τίμησαν με την παρουσία τους όχι μόνο τον Πανσιφναïκό και τον κο Δημήτρη Δημητριάδη αλλά ολόκληρο το νησί της Σίφνου στο οποίο κάτι ανάλογο συμβαίνει για πρώτη φορά!

veteranoi-sifnou-aek-6-2013-2

Πριν την έναρξη του αγώνα απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στις μεγάλες δόξες της Α.Ε.Κ. αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως επίσης και στο κο Δημήτρη Δημητριάδη προπονητή του Πανσιφναϊκού αλλά και παλιού ποδοσφαιριστή της Ένωσης. Πιο συγκεκριμένα ο δήμαρχος Σίφνου κος Ανδρέας Μπαμπούνης παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον κο Κώστα Νεστορίδη καθώς και στους κους Στέλιο Σεραφείδη πρόεδρο των βετεράνων της ΑΕΚ και Απόστολο Τόσκα. Αμέσως μετά η πρόεδρος του Πανσιφναϊκού κα Ευαγγελία Ατσόνιου απένειμε τιμητική πλακέτα στην μεγάλη δόξα της Α.Ε.Κ. αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου κο Μίμη Παπαιωάννου. Μετά ο κος Δημήτρης Δημητριάδης προπονητής του Πανσιφναïκού παρέδωσε τιμητική πλακέτα τόσο στον κο Στέλιο Σεραφείφη όσο και στον κο Γιώργο Καραφέσκο οι οποίοι αμφότεροι ήταν προπονητές του όταν αυτός αγωνιζόταν με τη φανέλα της Α.Ε.Κ. Ακολούθησε η βράβευση στον κο Δημήτρη Δημητριάδη που μετά βίας συγκρατούσε τα δάκρυά του απ’ τη συγκίνηση, από τους κους Κώστα Νεστορίδη και Μίμη Παπαιωάννου εκ μέρους της Α.Ε.Κ. για την παρουσία του στην ομάδα της Ένωσης και τέλος η Π.Ε.Φ.Ο. Σίφνου απένειμε τιμητική πλακέτα στον κο Στέλιο Σεραφείδη πρόεδρο των βετεράνων ποδοσφαιριστών της Α.Ε.Κ. καθώς και στον προπονητή του Πανσιφναïκού κο Δημήτρη Δημητριάδη για την προσφορά τους.

Μοναδική αρνητική παρένθεση αποτέλεσε ο τραυματισμός στο γόνατο του Δημήτρη Δημητριάδη που αγωνίστηκε με τους βετεράνους της ΑΕΚ.

veteranoi-sifnou-aek-6-2013-3

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΕΚ

Στέλιος Σεραφείδης, Απόστολος Τόσκας, Γιώργος Κούτουλας, Γιάννης Μουσούρης, Λέτσας Σταύρος, Μιχάλης Βλάχος, Παναγιώτης Στυλιανόπουλος, Γιώργος Καραφέσκος, Λύσανδρος Γεωργαμλής, Λάμπρος Γεωργιάδης, Μανώλης Παπαδόπουλος, Μίμης Παπαιωάννου, Κώστας Νεστορίδης, Μάκης Χατζής, Μιχάλης Πυθαρούλης, Αναστάσιος Αγγελόπουλος, Δημήτρης Ζήσης, Θωμάς Λαγινας, Μιχάλης Καρούσης, Αθανάσιος Σαρκίρης, Νικόλαος Σεβαστόπουλος(Πελέ της ΑΕΚ), Ανδρέας Καρακίδης. Η αποστολή ολοκληρώνεται με τον Κώστα Μάρκου ο οποίος είναι ο γηραιότερος και όλοι τον φωνάζουν «πατέρα» τους. Προπονητές οι Μιχάλης Σιμιγδαλάς και Χρήστος Αντωνόπουλος.

ΠΑΝΣΙΦΝΑÏΚΟΣ

Κόμης Μάνος, Χρύσος Αντώνης, Πουρίκης Άγγελος, Γκούμας Νικηφόρος, Κορακής Σίμος, Ζάσκας Δημήτρης, Χρύσος Γιώργος, Σταυριανός Δημήτρης, Συνοδινός Αντώνης, Ατσόνιος Αντώνης, Σαβιολίδης Χρήστος, Κάραβος Νίκος, Κάραβος Γιάννης, Μουτσάκης Νίκος, Ζιώγας Δημήτρης, Ποδότας Σίμος, Καράβης Γιώργος, Άντι Μουλάï, Συνοδινός Σπύρος, Ζαμπέλης Δημήτρης, Μαυρογιάννης Νίκος, Διαρεμές Απόστολος, Διαρεμές Νίκος, Καρύδης Λάμπρος, Μπάμπαν Αντρέï, Συνοδινός Ν. Αντώνης, Κάραβος Κώστας, Διαρεμές Γιώργος.

Το φίλμ του αγώνα

Οι αρχικές 11άδες για τις δύο ομάδες:

ΑΕΚ: Στέλιος Σεραφείδης (C), Απόστολος Τόσκας, Γιώργος Κούτουλας, Γιάννης Μουσούρης, Σταύρος Λέτσας, Μιχάλης Βλάχος, Παναγιώτης Στυλιανόπουλος, Γιώργος Καραφέσκος, Λύσανδρος Γεωργαμλής, Λάμπρος Γεωργιάδης, Μανώλης Παπαδόπουλος.

Πανσιφναïκός: Μάνος Κόμης, Αντώνης Χρύσος, Άγγελος Πουρίκης, Νικηφόρος Γκούμας, Σίμος Κορακής, Δημήτρης Ζάσκας, Γιώργος Χρύσος, Δημήτρης Σταυριανός, Αντώνης Συνοδινός, Αντώνης Ατσόνιος (C), Χρήστος Σαβιολίδης.

veteranoi-sifnou-aek-6-2013-4

-       1’ Το παιχνίδι ξεκινάει με τον Κώστα Νεστορίδη να κάνει το εναρκτήριο λάκτισμα και όλο το γήπεδο να τον χειροκροτεί.

-       5’ Ο Χρήστος Σαβιολίδης με σουτ στην κίνηση μετά από πάσα του Αντώνη Ατσόνιου γράφει το 1-0 για τον Πανσιφναïκό!

-       16’ Σουτ για την ΑΕΚ από τον Μιχάλη Βλάχο που περνάει λίγο άουτ απ’ το δεξί κάθετο δοκάρι του Μάνου Κόμη.

-       17’ Οριζόντιο δοκάρι για τον Πανσιφναïκό μετά από σουτ του Δημήτρη Σταυριανού.

-       20’ Σέντρα του Μιχάλη Βλάχου από δεξιά όπως επιτίθεται η ΑΕΚ και με όμορφη κεφαλιά ο Μανώλης Παπαδόπουλος κάνει το 1-1 για την Ένωση.

-       26’ Ευκαιρία για τον Πανσιφναïκό με τον Δημήτρη Σταυριανό να σουτάρει και την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σεραφείδη.

-       27’ Αλλαγή για την ΑΕΚ. Βγήκε ο Π. Στυλιανόπουλος και πέρασε ο Μ. Πυθαρούλης.

-       28’ Ο Σαβιολίδης και πάλι με πλασέ γράφει το 2-1 για τον Πανσιφναïκό ύστερα από σέντρα του Αντώνη Χρύσου.

-       29’ Καταπληκτική απόκρουση του Στέλιου Σεραφείδη μετά από δυνατό σουτ του Αντώνη Ατσόνιου.

-       32’ Με όμορφο σουτ από αριστερά ο Αντώνης Συνοδινός κάνει το 3-1 για την ομάδα της Σίφνου.

-       35’ Χατ-τρικ για τον Σαβιολίδη που με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ νίκησε τον Σεραφείδη κάνοντας το 4-1.

-       40’ Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

-       42’ Γκολ για την ΑΕΚ με τον Απόστολο Τόσκα που με σουτ νίκησε τον Νίκο Κάραβο γράφοντας το 4-2.

-       44’ Ο Γιάννης Κάραβος που είχε περάσει ως αλλαγή κάνει με πλασέ το 5-2.

-       48’ Ωραίο σουτ από τον Αντρέï Μπάμπαν για τον Πανσιφναïκό με τον Σεραφείδη να στέλνει σε κόρνερ την μπάλα μετά από μια εκπληκτική απόκρουση που πολλοί τερματοφύλακες θα ζήλευαν!

-       49’ Ο Λύσανδρος Γεωργαμλής μειώνει σε 5-3 για την ΑΕΚ με συρτό σουτ στην δεξιά γωνία του Κάραβου.

-       59’ Και πάλι ο Γεωργαμλής με δυνατό σουτ νικάει τον Κάραβο και γράφει το 5-4.

-       65’ Φοβερό σουτ του Γεωργαμλή που περνάει λίγο άουτ.

-       66’ Ο Δημήτρης Ζήσης κάνει ένα καλό σουτ για την ΑΕΚ που περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

-       72’ Ακυρώνεται ως οφσάιντ γκολ του Γεωργιάδη για την ΑΕΚ με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα στον βοηθό διαιτητή για την υπόδειξή του.

-       75’ Γκολ για την ΑΕΚ με πλασέ του Γεωργιάδη που φέρνει τις δύο ομάδες στα ίσα.

-       80’ Λήξη του αγώνα που βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες με 5-5 και όλο τον κόσμο να χειροκροτεί τόσο τους «μύθους» του ελληνικού ποδοσφαίρου όσο και τους παίχτες της ομάδας του νησιού τους!

dimitriadis-nestoridis-papaioannou-6-2013

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares