Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013 11:41

Γκολ και θέαμα στο Πανναξιακός - Εργοτέλης [photos]

Όσα χρόνια και εάν περνούν την τέχνη του ποδοσφαίρου δεν μπορείς να την ξεχάσεις. Και όταν αγαπάς το ποδόσφαιρο, τότε όσο κι εάν γκριζάρουν τα μαλλιά ή χάνονται ή αυξάνεται η κοιλίτσα και τα πόδια αρνούνται να ακολουθήσουν τις εντολές του εγκεφάλου, το ταλέντο δεν χάνεται.

Και αυτό αποδείχτηκε για μία ακόμη φορά το απόγευμα της περασμένης Κυριακής όταν οι βετεράνοι του Πανναξιακού βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους αντίστοιχους του Εργοτέλη. Ένα παιχνίδι που έγινε υπό την αιγίδα του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ (πραγματοποιήθηκε δεξίωση μετά την αναμέτρηση σε εστιατόριο έξω από τη Χώρα της Νάξου) και είχε ως στόχο να βρεθούν παλιοί φίλοι και πάλι στον αγωνιστικό χώρο ξεδιπλώνοντας για μία ακόμη φορά το ταλέντο τους.

Το παιχνίδι ήρθε ισόπαλο με 4-4 χάρη σε τέρματα των Μαστρογιαννόπουλου, Κατσάνη, Μαράκη και Ζαφείρη (για τον Πανναξιακό) και Ντάκινη, Φινοκαλιώτη (2) και Μπελιμπασάκη (για τον Εργοτέλη) με τους Κρητικούς αφενός να ανοίγουν το σκορ (με τον Ντάκινη) αφετέρου να ισοφαρίζουν στο τέλος αποφεύγοντας την ήττα. Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Νίκο Κατσάνη που διατηρείται σε τέλεια αγωνιστική φόρμα (το καλοκαίρι πήρε μέρος με την Πυροσβεστική στο πρωτάθλημα Ενόπλων) όπως και οι Αγγελής και Βαθρακοκοίλης αλλά και ο αρχηγός Κεραμιώτης που είναι σε τέλεια φόρμα. Πρέπει να σημειώσουμε ότι τον αγώνα παρακολούθησε και ο Γιώργος Βλαστός τεχνικός του Πανναξιακού έχοντας ιδιαίτερη συνομιλία με αρκετούς από τους Κρητικούς παίκτες, με ορισμένους μάλιστα ήταν και συμπαίκτης. Και ο Γιάννης Νικηφόρος πάντως δεν πέρασε απαρατήρητος καθώς είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στον Πανναξιακό και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πρώην συμπαίκτες του (βλ Βασίλη Φλεριανό) και να δει παλιούς καλούς φίλους.

 Η αποστολή του Εργοτέλη ήρθε στη Νάξο στα πλαίσια της ετήσιας εκδρομής που κάνει σε νησιά του Αιγαίου εκμεταλλευόμενη το νέο δρομολόγιο από το Ηράκλειο με τα ταχύπλοα της HellenicSeaways.

 Στην αρχική ενδεκάδα του Πανναξιακού ήταν οι: Περιστεράκης, Γ. Παραβατός, Αν. Κατσούλης, Δ. Μαρούλης, Β. Κακλαμάνος,  Δ.Κεραμιώτης, Μ. Αγγελής, Β. Απερανθίτης, Κ. Βιτζηλαίος, Ν. Κατσάνης, Δ. Μαστρογιαννόπουλος και αγωνίστηκαν οι: Μ. Βαθρακοίλης, Β. Βουτσίνος, Β. Ναννάς, Π. Μαράκης, Β. Κληρονόμος, Στ. Τσακωνιάτης και Γ. Ζαφείρης.

 Στην αρχική ενδεκάδα του Εργοτέλη βρέθηκαν οι: Γ. Καλαϊτζάκης, Γ. Κρανιωτάκης, Σπ. Μαυράκης, Γ. Καβουσανάς, Μ. Αγγουράκης, Μ. Κεφάκης, Αντ. Μπελιμπασάκης, Κ. Μαυρής, Π. Ντάκινης, Γ. Φινοκαλιώτης, Μ. Κεφαλογιάννης. Και έπαιξαν οι: Γ. Φουρναράκης, Μ. Φρονιμάκης, Μ. Σταυρουλάκης, Δ. Ζαϊμάκης, Στ. Σεϊκάκης, Γ. Νικηφόρος, Γ. Νικολουδάκης, Μ. Μαυρής, Μ. Ζερβάκης, Μ. Πολυχρονάκης, Λ. Πολυχρονάκης, Β. Γιαννουλάκης, Γ. Λαγουβάρδος και Γ. Σαββάκης.

Πηγή: Εφημερίδα Κυκλαδική

Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares