Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014 12:19

Ήταν περίεργο το συναίσθημα.

Επόμενη μέρα με για τον Αστερα – Δράση από τους παλιούς για να υπάρχει Αστέρας και στο μέλλον – Ο Μανώλης Κατσούλης στον πάγκο των "Πορτοκαλί". Επόμενη μέρα με για τον Αστερα – Δράση από τους παλιούς για να υπάρχει Αστέρας και στο μέλλον – Ο Μανώλης Κατσούλης στον πάγκο των "Πορτοκαλί".

Κάτω από την σκιά του πρόσφατου χαμού του Προέδρου και καρδιά της ομάδας Νίκου Βλησίδη ο Αστέρας Τραγαίας αντιμετώπισε το πρωί της Κυριακής την Λάβα Εμπορείου την οποία συνέτριψε με 5-0. Πριν την έναρξη του αγώνα οι παίκτες του Αστέρα κράτησαν πανό που έγραφε "ΦΙΛΕ ΘΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ", ενώ ο αρχηγός της Λάβας Μάριος Γαλανός, σε ένδειξη πένθους και συμπαράστασης κατέθεσε ανθοδέσμη στον πάγκο του Αστέρα.

NAXOS KATSOULIS new 1Επόμενη μέρα

Μπορεί την Κυριακή το πρωί το γήπεδο του Αγερσανίου να φαινόταν άδειο από την απουσία του Νίκου Βλησίδη, ωστόσο όσο δύσκολα αν ήταν αυτό έπρεπε μα κάποιον τρόπο να ξεπεραστεί και ο Αστέρας Τραγαίας να επανέλθει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, όπου στα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος έπρεπε να αγωνιστεί κόντρα στην Λάβα. Το καλό σε όλη την κατάσταση είναι ότι ο Νίκος Βλησίδης είχε πλαισιώσει την ομάδα της καρδιάς του με προσωπικότητες που θέλουν και μπορούν να κάνουν ότι είναι απαραίτητο ώστε ο Αστέρας Τραγαίας να έχει συνέχεια και παρουσία στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Νομού. Ο Βαγγέλης Βουτσίνος που μέχρι πρότινος πρόσφερε από το πόστο του ποδοσφαιριστή, φυσικά ο Ανδρέας Κατσούλης και ο Αρτέμης Ψαρρός ανέλαβαν λοιπόν δράση για να αναπληρώσουν το μεγάλο κενό που άφησε ο Νίκος. Μάλιστα τα πρώτα μηνύματα είναι πολύ θετικά, καθώς όλοι τους τονίζουν ότι ο Αστέρας δεν σταματά εδώ. Ο Αστέρας θα συνεχίσει να υπάρχει και θα γίνει ότι είναι απαραίτητο προς αυτή τη κατεύθυνση.

Κατσούλης

Μάλιστα η πρώτη σημαντική κίνηση για το αύριο του Αστέρα φαίνεται πως έχει ήδη γίνει. Ο Μανώλης Κατσούλης μετά από χρόνια απουσίας έκατσε και πάλι σε πάγκο ομάδας και δη του Αστέρα Τραγαίας. Ο προπονητής με την τεράστια προσφορά στο Ναξιακό και γενικότερα στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο είναι γνωστός για τον άρτιο χαρακτήρα που διαθέτει κάτι που τον κάνει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή να σταθεί δίπλα στην ιστορική ομάδα της Νάξου. Εκεί βρίσκει «δικά του παιδιά» όπως είναι οι Μιχάλης Αγγελής, Γιώργος Βασαλάκης, Βασίλης Δεδρινός, Γιώργος Σφυρόερας, Νικηφόρος Αξαόπουλος και πολλοί άλλοι που βρίσκονται στην ομάδα της ορεινής Νάξου και έχουν κάνει τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα με τον έμπειρο τεχνικό, που επί σειρά ετών προπονούσε τις ακαδημίες του Πανναξιακού. Φυσικά ευχή όλων μας είναι ο Μανόλης Κατσούλης, μετά από πολλές προτάσεις που του έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, επιτέλους να πάρει την απόφαση και να επιστρέψει στου πάγκους, όπου μπορεί να προσφέρει απίστευτα πράγματα. Τολμώ να αναφέρω ότι η παρουσία του στο παιχνίδι της Κυριακής με την Λάβα έδωσε ποιοτική διαφορά, η οποία ήταν φανερή.

Έτσι απλά

Ποια ήταν η ποιοτική διαφορά που έδωσε ο Κατσούλης στην Τραγαία; Αναφερόμαστε στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, όπου ο Αστέρας δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και σε ρυθμούς προπόνησης έφτασε στο εύκολο 5-0, κόντρα στην νεανική Λάβα του Φώτη Αρβανίτη. Παρόλο που ο Μανώλης Κατσούλης δεν είχε καν επαφή με τους παίκτες σε πολλές στιγμές του αγώνα μας δόθηκε η εντύπωση πως προπονεί χρόνια τον Αστέρα Τραγαίας. Βέβαια αυτό είναι κατά κάποιο τρόπο φυσικό αφού όπως προαναφέραμε στην σύνθεση των «ορεινών» υπάρχουν παίκτες που έχουν 100δες συμμετοχές μαζί του.

Το παιχνίδι δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης… απλά οι: Πενίκου στο 32΄, Μαρούλης στο 56΄και στο 73΄, Βασαλάκης στο 59΄και Επταήμερος στο 65΄, διαμόρφωσαν έναν εύκολο πρωινό περίπατο για την ομάδα της Νάξου.

Διαιτητές ήταν οι: Φαν Άαακεν, Βάιλας και ο πρωτοεμφανιζόμενος και πολλά υποσχόμενος Νεοκοσμίδης, που με την παρουσία του αναμένεται να μειώσει τα εξομολόγα.

Συνθέσεις

Αστέρας Τραγαίας (Κατσούλης): Αξαόπουλος, Δρύλης, Καπίρης, Σφυρόερας (46΄Κουφόπουλος), Πολυκρέτης, Βασαλάκης, Αγγελής, Μαρούλης, Δεδρινός (46΄Επταήμερος), Ψαρρός, Πενίκου.

Λάβα (Αρβανίτης): Κότσαλος, Αρβανίτης, Διαμαντόπουλος, Καρράς, Βάλβης, Γαλανός (75΄Καραντάνης), Βέγκος (60΄Δρόσος Α.), Διαμαντόπουλος Ε., Νομικός, Καφίρης, Συλλέλογλου.

Φωτογραφίες εδώ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares