Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011 20:13

ΘΥΕΛΛΑ - ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ 1-0

8yella-pammiliakos-15-10-2011

Με το αριστερό μπήκε στο πρωτάθλημα ο Παμμηλιακός χάνοντας με 1-0 στη Σαντορίνη από τη Θύελλα Καμαρίου.

Του Τάσου Βενιζέλου

Η ομάδα της Μήλου πνίγηκε στο άγχος της πρεμιέρας, υπερεκτίμησε την αντίπαλο της και δεν πήρε τίποτα από ένα ματς που είχε τις δυνατότητες να φύγει ακόμα και με τους βαθμούς της νίκης. Χαμένο πέναλτι (άουτ) από τον Στάθη Παπαδημητρίου.

 

Η Θύελλα χωρίς να παρουσιάσει κάτι ιδιαίτερο, έδειξε μια καλοδουλεμένη και ενθουσιώδης ομάδα. Ο Παμμηλιακός άργησε να μπει στο ματς και όταν το έκανε ήταν αργά.

Η ανάλυση του αγώνα:

Η ομάδα της Μήλου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία του παιχνιδιού μόλις στο 2ο λεπτό με τον Πετσίνη, ο οποίος σούταρε άουτ από πολύ καλή πλάγια θέση μετά από πλάγιο ασίστ του Β.Καμακάρη. Ακολούθησε παιχνίδι κέντρου, με τις δύο ομάδες να μην απειλούν αλλά τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, καθώς ο Παμμηλιακός έδινε υπερβολικά πολύ γήπεδο στην αντίπαλο.

Παρ’ όλα αυτά και η δεύτερη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα ανήκε στην ομάδα της Μήλου, όταν στην 35’ μέσα από ένα σύμπλεγμα παιχτών το σουτ του Atanasov δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της Θύελλας να απειλήσει με ένα κεραυνό έξω από την περιοχή του Ξαγοράρη που όμως βρήκε σε ετοιμότητα τον Μήτση που έδιωξε εκπληκτικά σε κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε περισσότερο ρυθμό και σασπένς με τη Θύελλα να χάνει την πρώτη καλή ευκαιρία στο 49’ και να σκοράρει 10 λεπτά αργότερα. Ήταν το 59ο λεπτό όταν ο Γιώργος Αργυρός που είχε περάσει ως αλλαγή για την ομάδα του Καμαρίου εκμεταλλεύτηκε τη λάθος συνεννόηση του Μήτση με την άμυνα του Παμμηλιακού. Η κεφαλιά γύρισμα του Σίδερη που δεν είχε τον Μήτση που έβγαινε έφερε φάτσα με το τέρμα τον επιθετικό της Θύελλας που σημείωσε το μοναδικό γκολ που έκρινε τη συνάντηση.

Εφτά λεπτά αργότερα ο Παμμηλιακός, που όπως ήταν αναμενόμενο προσπάθησε να αντιδράσει μετά το γκολ που δέχτηκε, κέρδισε πέναλτι μετά από προσωπική προσπάθεια του εξαιρετικού Αντώνη Πετσίνη. Ο προπονητής του Παμμηλιακού έδωσε εντολή στον Τσιριγωτάκη να το εκτελέσει, αυτό δεν το άκουσε και την ευθύνη ανέλαβε ο Στάθης Παπαδημητρίου, που με ένα άψυχο και αδύναμο σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ. Ο μικρός σταρ του Παμμηλιακού δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και έχοντας κακή ψυχολογία λόγω του χαμένου πέναλτι, αντικαταστήθηκε στο 82’.

Ο Παμμηλιακός συνέχισε να προσπαθεί να γίνει απειλητικός και να ψάξει την ισοφάριση αλλά χωρίς ρυθμό και αγωνιστικό πλάνο εγκλωβίστηκε στην μαζική πλέον άμυνα της Θύελλας. Οι γηπεδούχοι μάλιστα σε πολλές αντεπιθέσεις τους γίνονταν επικίνδυνοι, ενώ σε μία από αυτές κέρδισαν πέναλτι, στο οποίο είπε όχι ο πολύ καλός Κλάιντι Μήτση.

Θύελλα Καμαρίου: Μηνδρινός, Αργυρός, Γλυνός, Μπαλιάκας, Ζώτος, Παπά (49’ Λιγνός), Γαλέος, Ξαγοράρης, Αρβανίτης, Δαμίγος, Βλαβιανός (49’ Αργυρός Γ.)

Παμμηλιακός: Μήτση, Καμακάρης Μ., Πουλάκης, Atanasov, Σίδερης, Μπαργιάμη, Πετσίνης, Τσιριγωτάκης, Καμακάρης Β.(64’ Παπαχριστοδούλου), Παπαδημητρίου Σ.(82’ Ψαθάς), Κυριτσης (63’ Παπαδημητρίου Α.).

-Την καινούρια φετινή του εμφάνιση παρουσίασε ο Παμμηλιακός, που παραπέμπει σε αυτήν της εθνικής ομάδας της Κροατίας!

-Με σύμμαχο τον καιρό αλλά και λόγω των φετινών αποτελεσμάτων στο κύπελλο και τα φιλικά, ο κόσμος έδωσε βροντερό παρόν στις κερκίδες του Καμαρίου.

-Εξαιρετική η διαιτησία του Μαραγκού και των βοηθών του.

*Δείτε εδώ την βαθμολογία και τα αποτελέσματα την Α' Κατηγορίας.

Ανακοίνωση Δ.Σ. Παμηλιακού Α.Σ.

Το Δ.Σ. του Παμμηλιακού Α.Σ. ευχαριστεί ιδιαίτερα την ομάδα της Θύελλας Καμαρίου για την άψογη φιλοξενία, καθώς και το διαιτητικό τρίο για την εξαιρετική του απόδοση. Τονίζει δε ότι τέτοιες διαιτησίες πρέπει να επαινούνται και να αποτελούν παράδειγμα και όχι μόνο να υπάρχει αναφορά σε περιπτώσεις παραπόνων.

Επίσης εκ μέρους του Δ.Σ του Παμμηλιακού Α.Σ. και όλων των αθλητών του, εκφράζονται στην οικογένεια του εκλιπόντος, καθώς και σε όλη την οικογένεια του Νηρέα Πάρου τα θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια του Νικόλαου Τριπολιτσιώτη

«Τι ομάδα είσαι στις Κυκλάδες;» - Δημοσκόπηση του Sportcyclades.gr

Συνεχίζεται το ενδιαφέρον γκάλοπ που έχει αναρτήσει στη σελίδα του το κυκλαδίτικο αθλητικό portal sportcyclades.gr. Εκεί μπορεί ο καθένας να ψηφίσει ποια ομάδα υποστηρίζει από κάθε κατηγορία των Κυκλάδων. Ψηφίζουμε λοιπόν κάνοντας κλικ στο παρακάτω link: http://www.sportcyclades.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3421&Itemid=497

Του Τάσου Βενιζέλου

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares