Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011 19:05

Κόλλησαν στο ΄΄0΄΄(Videos)…

filwti-pagos_16-10-2011

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν σήμερα το πρωί οι ομάδες του Φιλωτίου και του Πάγου, στο Δημοτικό Στάδιο Παροικιάς λόγω τιμωρίας της ναξιώτικης ομάδας.

Ο Πάγος είχε σχεδόν, καθ’ όλη την διάρκεια είχε την ελαφρά υπεροχή, βασιζόμενος στην ποιότητα του, όμως δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ της ευκαιρίες του, από την άλλη η ομάδα του Φιλωτίου προσπάθησε να κτυπάει σε αντεπιθέσεις βασιζόμενη όμως στα μετόπισθεν να μην δεχτεί κάποιο γκολ.


ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ - ΑΟ ΠΑΓΟΥ 0-0 ΦΩΤΟΣ by sportcyclades

1ο ημίχρονο

Το ματς ξεκίνησε με ένα δοκάρι, δευτερόλεπτα μετά την έναρξη όταν από την σέντρα ο Μπαλόπιτας προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Πολυκρέτη, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

Στο 6’ ο Ρούσσους του Πάγου προσπάθησε να πλασάρει αλλά έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Πολυκρέτη.

Στο 15’ ήρθε η σειρά του Φιλωτίου για να απειλήσει την εστία του Κουφουντούρα όμως ο Κώτσος δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυο κρεμώντας τον τερματοφύλακα του Πάγου αφού μπόρεσαν οι αμυντικοί να διώξουν σε κόρνερ. Στην εκτέλεση του κόρνερ ο Ψαρράς έπιασε κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Πάγου.

Στο 23’ νέα ευκαιρία για το Φιλώτι όταν ο Τσακωνιάτης έβγαλε την σέντρα και ο Κώτσος δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά προ κενής εστίας.

Ο Πάγος απάντησε 2 λεπτά αργότερα όταν ο Μπαλόπιτας έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πολυκρέτη.

Στο 39ο πάλι ο Μπαλόπιτας με ατομική προσπάθεια πέρασε την άμυνα όμως όχι και τον Πολυκρέτη που απέκρουσε σε κόρνερ.

Ο Πάγος σε νέα αντεπίθεση αυτή την φορά ο Χούρος έβγαλε στο 41ο λεπτό έβγαλε μόνο του τον Ρούσσο ο οποίος δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά, στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω από τα δοκάρια του Φιλωτίου.


ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ - ΑΟ ΠΑΓΟΥ 0-0 Video Φάσεις by sportcyclades

2ο Ημίχρονο

Στο πρώτο 20λεπτο του 2ου ημιχρόνου, είδαμε παιχνίδι κέντρου χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, αφού η πρώτη αξιόλογη προσπάθεια έγινε στο 64’  όταν ο Μπαλόπιτας προσπάθησε να πλασάρει μέσα από την μεγάλη περιοχή τον Πολυκρέτη όμως ο τελευταίος έστειλε την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 72ο λεπτό ο Γιώργος Μουστάκης από ευνοϊκή θέση έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Κουφουντούρα.

Στο 75ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Αργυρού ο Πρίντεζης έστειλε με κεφαλιά, την μπάλα λίγο πάνω από τα γκολπόστ.

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Πάγος από στημένες φάσεις προσπάθησε να απειλήσει αλλά δεν μπόρεσε, ενώ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χούρος βρήκε ωραία τον Νίκο Ρούσσο ο οποίος πλάσαρε τον Πολυκρέτη για να αποκρούσει ο τελευταίος.

*Από τον ΑΟ Πάγου ακυρώθηκαν 4 γκολ ως οφσαιτ.

Συνθέσεις

ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ: (ΣΤ. ΨΑΡΡΑΣ) ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ Γ., ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ Ν., ΚΑΡΑΪ Μ. (69’ ΛΙΟΦΑΓΟΣ Ι.), ΠΡΟΜΠΟΝΑΣ Α., ΚΟΤΤΑΚΗΣ ΣΤ., ΚΩΤΣΟΣ Ι., ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ Α., ΨΑΡΡΑΣ Β., ΣΦΥΡΟΕΡΑΣ Γ., ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ Γ., ΤΣΑΚΩΝΙΑΤΗΣ Δ. (46’ ΤΣΑΦΟΣ Ν)

ΑΟ ΠΑΓΟΥ: (ΞΕΝΙΚΑΚΗΣ Η.) ΚΟΥΦΟΥΝΤΟΥΡΑΣ Α., ΠΑΠΙΤΣΗΣ Β., ΑΡΓΥΡΟΣ Ι. (83’ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗΣ Σ.), ΣΑΜΙΩΤΑΚΗΣ Κ., ΤΡΟΚΑ Κ., ΡΟΥΣΣΟΣ Ν., ΜΠΑΛΟΠΙΤΑΣ Α., ΠΑΣΧΟΣ Χ. (58’ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ Δ.), ΡΟΥΣΣΟΣ Ι. (69’ ΖΟΥΛΟΥΦΟΣ Σ.), ΧΟΥΡΟΣ Ι., ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ Μ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares