Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011 20:36

Αστέρας Τραγαίας-Πύργος «έβρεχε γκολ»…

asteras-pyrgos_diaithtes_arxhgoi

Αυλαία στα πρωταθλήματα Κυκλάδων σήμερα στο ‘’Νίκος Βλακός’’ της Τραγαίας, όπου έγινε ο αγώνας  Αστέρας Τραγαίας-ΑΟ Πύργου.

Η ομάδα της Νάξου επανήρθε «φουριόζα» στο πρωτάθλημα και παίζοντας αρκετά καλό ποδόσφαιρο πήρε το πρώτο της τρίποντο, με αντίπαλο τον «λαβωμένο» από ελλείψεις  Πύργο Σαντορίνης, ο οποίος αν και έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο τέλος δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλό από τον αγώνα.

ASTERAS_TRAGAIAS-PYRGOS_1

Το τελικό 4-3 χάρισε πλούσιο θέαμα στους (50) περίπου φίλους του ποδοσφαίρου, που παρακολούθησαν τον αγώνα και ομολογουμένως «χόρτασαν» φάσεις και γκολ.

Βροχή τα γκολ

Τραγαία και Πύργος μπήκαν μουδιασμένα στον αγώνα, αλλά μετά το πρώτο γκολ του αγώνα από τον Μάκαρη στο 28΄, τα πόδια των παιχτών των δύο ομάδων λύθηκαν και από εκεί και πέρα τα γκολ έπεφταν σαν βροχή , με αποτέλεσμα στην λήξη του πρώτου ημιχρόνου να έχουν επιτευχθεί (5) τέρματα σε (17) λεπτά και από τις δύο ομάδες.

Η επανάληψη βρήκε τον Πύργο να «κυνηγάει» το σκορ και να ψάχνει με αγωνία την ισοφάριση, η οποία ήρθε σχετικά νωρίς και συγκεκριμένα στο 49΄με τον Χρυσοχόο. Η απάντηση- νίκη ήρθε για την Τραγαία στο 76΄με τον  Πιέτρη. Στην συνέχεια είχαμε την φάση του αγώνα, που άνηκε στον ΑΟ Πύργου και έγινε στο 81΄, με τρεις παίχτες των μπλε να μην καταφέρνουν να σπρώξουν την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία του εξουδετερωμένου Κάγκανη. Η Τραγαία προς το τέλος του αγώνα είχε την ευκαιρία να διευρύνει το σκορ αν ο Καραμολέγκος δεν έκανε την απόκρουση του αγώνα στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρούλη.

ASTERAS_TRAGAIAS-PYRGOS_2

Καρδιοχτύπησαν

Όλοι στο γήπεδο «πάγωσαν», όταν στο 56ο λεπτό του αγώνα ακριβώς στον χώρο του κέντρου ο Χρυσοχόος και ο Κατσούλης διεκδίκησαν μια ψιλή μπαλιά με αποτέλεσμα να συγκρουστούν με τα κεφάλια στον αέρα πέφτοντας άτσαλα στο έδαφος. Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ένα βαθύ θλαστικό τραύμα στο κεφάλι του Κατσούλη, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Νάξου, όπου χρειάστηκε να του τοποθετηθούν αρκετά ράμματα στο κεφάλι. Μετά από της εξετάσεις ο έμπειρος κεντρικός οπισθοφύλακας των «πορτοκαλοί» πήρε εξιτήριο και σύμφωνα με πληροφορίες του S.C είναι καλά στην υγεία του.

Καλή ανάρρωση Αντρέα και σύντομα κοντά μας.

asteras_tragaias_2011-2012

Φάσεις και γκολ

17’ κεφαλιά του Φρατζέσκου λίγο άουτ.

19΄χλιαρό σουτ του Κλουβάτου απόκρουση του Κάγκανη.

Γκολ 28΄εκτέλεση φάουλ του Δεδρινού από δεξιά, σουτ του Μάκαρη 1-0.

Γκολ 30΄εκτέλεση κόρνερ του Αγκαράϊ ο Λυγνός πηδάει πιο ψηλά από όλους και φέρνει το παιχνίδι στα ίσα (1-1).

Γκολ 35΄ ο Φρατζέσκος διεισδύει από δεξιά και με διπλή προσπάθεια κάνει το 2-1.

Γκολ 37΄ο Κάπι με σουτ έξω από την περιοχή κάνει το 3-1 για την Τραγαία.

Γκολ 45΄ο Δρύλης κάνει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Νομικού. Το πέναλτι εκτελεί ο Αγκαράϊ και μειώνει σε 3-2.

Γκολ 49΄ο Δαμίγος εκτελεί πέναλτι από το κέντρο που καταλήγει στο κεφάλι του Χρυσοχόου και έπειτα στα δίχτυα του Κάγκανη (3-3).

53΄ο Μασούρας αστοχεί από πλεονεκτική θέση, αφού το σουτ, που εξαπέλυσε πέρασε ελάχιστα άουτ.

55΄φάση καρμπόν με την προηγούμενη αυτή την φορά με εκτελεστή τον Κάπι.

56΄η φάση του τραυματισμού (βλέπε ‘’ Καρδιοχτύπησαν΄΄).

Γκολ 76΄ο Πιέτρη δίνει την νίκη στον Αστέρα Τραγαίας με σουτ έξω από την περιοχή και ασταθή απόκρουση του Καραμολέγκου.

80΄σουτ από τον Δαμίγο ενστικτώδης απόκρουση του Κάγκανη σε κόρνερ.

81΄στην συνέχεια της προηγούμενης φάσης,τρεις παίχτες των «μπλε» να μην καταφέρνουν να σπρώξουν την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία του εξουδετερωμένου Κάγκανη.

Πολύ καλή η διαιτησία των, Ζαράνη, Βαν Άαγκεν, Ψαρρά.

Το Δ.Σ του ΑΟ Πύργου θέλει να ζητήσει συγνώμη στο πλήρωμα του blue star για την όποια κακή συμπεριφορά από  τα μέλη της αποστολής, που επιβιβάστηκαν στο πλοίο από την Νάξο.

Συνθέσεις

Αστέρας Τραγαίας(Βλισίδης)Κάγκανης Σ., Δρύλλης Ε., Μαρούλης Δ.(90΄Παραράς), Κατσούλης Α. (70΄Στρούβαλης), Αλιμπέρτης Δ., Δεδρινός Β., Φρατζέσκος Ν., Μάκαρης Σ., Πιέτρι Μ., Μασούρας Θ., Capi B.

Παυλόπουλος Ι., Χωριανόπουλος., Μαϊτός Ν., Τουλούπης Γ., Σαρρής Δ.

ΑΟ Πύργος(Ζούρος)Καραμολέγκος Α., Δαμίγος Ε., Hoxha J., Δαμίγος Δ., Κλουβάτος Σ., Agaraj K., Λιγνός Ι., Χρυσοχος Ε., Φύτρος Μ., Νομικός Ε., Κατσίπης Ν. (76΄Χαλβατζής).

Φύτρος Σ., Βλάχος Ι., Νομικός Ε., Φουστέρης Μ., Φύτρος Χ., Καβαλάρης Γ.

Φωτορεπορτάζ και δηλώσεις .

Αποτελέσματα - Βαθμολογία

ao_pyrgoy_2011-2012

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares