Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011 22:20

Πρεμιέρα με πολλά γκολ...στα Μάρμαρα (Videos)

asteras-agersani-16-10-2011

Σε ένα ευχάριστο απόγευμα εξελίχτηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα και το Αγερσανί για την 1η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας του 2ου ομίλου.

Έπειτα από εισήγηση του ΔΣ του Αστέρα, κρατήθηκε 1ος λεπτού σιγή στην μνήμη του Νικόλα Τριπολιτσιώτη.

Ο Αστέρας αν και το σκορ πήρε διαστάσεις θριάμβου, δυσκολεύτηκε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο για να κάμψη την αντίσταση του Αγερσανίου που μάλιστα έχασε στο 0-0, πέναλτι με τον Μαστρογιαννάκη, αποκρούοντας ο Σερέπας. 

Το σκορ άνοιξε ο Ρούπας με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Βιτζηλαίου, στο 31ο λεπτό. Όμως πριν από γκολ το Αγερσανί είχε 3 πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξει εκείνο το σκορ, η 1η ήταν  μόλις το 1ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Παπακωνσταντής προσπάθησε να πλασάρει τον Σερέπα, όμως ο πολύ καλός τερματοφύλακας του Αστέρα μπλόκαρε την μπάλα, στο 6ο λεπτό ο Μαστρογιαννάκης πάσαρε  όμορφα στον Παπακωνσταντή μέσα στην μεγάλη περιοχή όμως ο τελευταίος νικήθηκε πάλι από τον Σερέπα, αποκρούοντας σταθερά την μπάλα και στο 17ο λεπτό ο Κεραμιώτης προσπάθησε να πλασάρει αλλά ο Σερέπας μπλόκαρε εντυπωσιακά, για να έρθει το 26ο λεπτό όπου το Αγερσανί κέρδισε το πέναλτι το οποίο όπως προείπαμε δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί.

Ο Αστέρας έως ότου προηγηθεί, είχε μια καλή φάση στο 13ο λεπτό με τον Χρήστο Χριστόφορο ο οποίος με πλασέ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χωριανόπουλο.

Σο 44ο λεπτό ο Χριστόφορος που ήταν από τους πιο δραστήριους παίκτες των παριανών, πέρασε όλους τους αμυντικούς και από πολύ πλάγια θέση έστειλε την μπάλα άουτ και στο τελευταίο λεπτό του 1ου ημιχρόνου ο Αλιπράντης με μετωπική επέλαση από τα αριστερά πάσαρε όμορφα στον Panaitiu στο πέναλτι όμως η άμυνα του Αγερσανίου πρόλαβε τον ρουμάνο προτού κάνει το σουτ.Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν χορταστικό για τους περίπου 50 φίλους του ποδοσφαίρου που παρακολούθησαν την αναμέτρηση στο γήπεδο του Αστέρα, αφού κάθε φάση μύριζε γκολ!.

Στο 50ο λεπτό ο Ρούπας έβγαλε τετ α τετ τον Χρήστο Χριστόφορο με τον Χωριανόπουλο και με δυνατό σουτ κεραυνοβόλησε τον τερματοφύλακα του Αγερσανίου κάνοντας το 2-0.

Αυτή την φορά ο Χριστόφορος ήταν ο δημιουργός αφού με ωραία σέντρα βρήκε στο 53’ τον Κρητικό μέσα στην μεγάλη περιοχή και εκεί ο τελευταίος πλάσαρε όμορφα κάνοντας το 3-0.

Στο 65ο και στο 75ο λεπτό ο Βιτζηλαίος είχε δοκάρια από εκτελέσεις φάουλ.

Ενδιάμεσα και πιο συγκεκριμένα στο 70ο λεπτό ο Κεραμιώτης μείωσε σε 3-1 με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Ο Panaitiu στο 79ο λεπτό προσπάθησε σκοράρει κι αυτός όμως το πλασέ του κατέληξε λίγο άουτ.

 

Στο 81ο λεπτό ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι και εκτέλεσε εύστοχα ο Ρούπας σημειώνοντας το δεύτερο του στο παιχνίδι και 4ο για την ομάδα του. Ο σκόρερ έτρεξε όπως θα δείτε και στο βίντεο, να το αφιερώσει μαζί με τους συμπαίκτες του, το γκολ στο προπονητή του κ. Κένερ, ενώ το πρώτου του γκολ το αφιέρωσε στον συμπαίκτη του Δημήτρη Γεροχρήστο ο οποίος παρακολουθούσε το ματς από την εξέδρα (λ.τ.).

Στο 87΄ο Ρούσσος Βαγγέλης λίγο έλλειψε να χρηστεί σκορερ κι αυτός όταν από απόκρουση του τερματοφύλακα Χωριανόπουλου, ο Ρούσσος πήρε την μπάλα αλλά το πλασέ του έγλυψε το δοκάρι του Αγερσανίου.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Χρήστος Χριστόφορος διαμόρφωσε το τελικό 5-1 με κεφαλιά, έπειτα από ασθενείς απόκρουση του τερματοφύλακα.

Στην επόμενη αγωνιστική ο Αστέρας ταξιδεύει στην Σαντορίνη για να αντιμετωπίσει την Λάβα ενώ το Αγερσανί θα υποδεχτεί τον Α.Σ. Ίου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ: (ΚΕΝΕΡ Π.) ΣΕΡΕΠΑΣ Α., ΣΑΜΙΟΣ Ν. (82’ ΡΟΥΣΣΟΣ Β.), ΞΕΝΑΡΙΟΣ Μ. (76’ ΡΟΥΣΣΟΣ Χ.), SAVIN D., KAΡΑΝΙΚΗΣ Π., ΑΛΙΠΡΑΝΤΗΣ Φ., ΣΑΜΙΟΣ Κ. (46’ΚΡΗΤΙΚΟΣ Ν.), ΡΟΥΠΑΣ Δ., ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Χ., ΒΙΤΖΗΛΑΙΟΣ Π., PANAITIU C.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΑΞΟΥ: (ΠΟΛΕΜΗΣ Σ.) ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Ι., ΔΕΓΑΪΤΑΣ Τ. (76’ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ Χ.), ΠΙΤΤΑΡΑΣ Ν., ΔΕΓΑΪΤΑΣ Γ., ΖΗΝΔΡΟΣ Ε., ΛΙΚΑ Α., ΣΙΔΕΡΗΣ Δ. (46’ ΠΑΣΟΥΛΑΣ Α.), ΒΑΣΑΛΑΚΗΣ Α., ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Μ., ΚΕΡΑΜΙΩΤΗΣ Γ., ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ Σ. (61’ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ Π.)

  

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares