Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2012 02:04

Το πρώτο τρίποντο για τον Νηρέα.

nireas-pansifnaikos-4-11-2012-0

Ένα ευχάριστο μεσημέρι πέρασαν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα μεταξύ του Νηρέα και του Πανσιφναϊκού.

Ματς με πολλές καλές φάσεις όμορφα γκολ και μοιρασμένες εντυπώσεις, χωρίς όμως το ανάλογο ενδιαφέρον και από το κοινό που δεν ήταν όλοι κι όλοι 30 άτομα.

nireas-pansifnaikos-4-11-2012-1

Το πρώτο ημίχρονο ήταν παριανό

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε ολοκληρωτικά τον Νηρέα, αφού προηγήθηκε με 3-0 χάνοντας κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ. Αυτό πρέπει να ήταν και το καλύτερο, έως τώρα 45λεπτο για τους Ναουσσαϊους. Ο Πανσιφναϊκός, έδηξε μουδιασμένος, χωρίς να μπορεί να κρατάει μπάλα στο κέντρο και αρκετά νευρικός. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 9ο λεπτό με αυτογκολ του Ζάσκα, το 2-0 έκανε ο Στρατής Κρητικός με ένα σόλο από τα αριστερά και πλασέ στην γωνία του Καραβού. Και το 3ο γκολ σημείωσε ο Γιώργος Μοστράτος μέσα από την μεγάλη περιοχή, με πλασέ, έπειτα από αλλεπάλληλα λάθη στην άμυνα του Πανσιφναϊκού, στο 32ο λεπτό.

nireas-pansifnaikos-4-11-2012-2

Το δεύτερο ήταν Σιφνέικο

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νηρέας μπήκε και πάλι με κεκτημένη ταχύτητα και στο 58’ ο Γκεμπόρις αύξησε σε 4 τα γκολ για την ομάδα του, έπειτα από ωραία προσπάθεια από τα δεξιά, πλασάροντας τον ανήμπορο να αντιδράσει Καραβό. Από εκείνο το σημείο και έως το τελευταίο δευτερόλεπτο, ο Πανσιφναϊκός ήταν κυρίαρχος, δημιουργώντας καλές φάσεις μπροστά στην εστία του Καρποδίνη, αλλά σημειώνοντας και δύο γκολ (τα περισσότερα που έχει σημειώσει σε ένα παιχνίδι έως τώρα). Η υπεροχή των Σιφνιών μετουσιώθηκε σε γκολ, στο 73ο λεπτό όταν ο Σαβιολίδης με υπέροχο ψηλοκρεμαστό πλασέ από πλάγια αριστερά, πέρασε την μπάλα πάνω από τα χέρια του Καρποδίνη και στέλνοντας την στην δεξιά του πλευρά. Το 4-2 έκανε το Αντώνης Συνοδινός στο 88ο λεπτό με όμορφο πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή. Έως το 94ο λεπτό που σφύριξε την λήξη ο κ. Κουζούμης, ο Πανσιφναϊκός έχασε άλλες δύο καλές ευκαιρίας για να μειώσει ακόμα περισσότερο.

nireas-pansifnaikos-4-11-2012-3

Αξίζει να σημειωθεί…

  • Ο Πανσιφναϊκός ταξίδεψε με σκάφος, έτσι ώστε να αποφύγει την ταλαιπωρία των δύο ημερών που ήταν να μείνει στην Πάρο, αν ταξίδευε με το πλοίο της γραμμής. Αυτό το ταξίδι κόστισε στην ομάδα, περίπου 2000€, Να σκεφτεί μόνο κάνεις ότι η Σίφνος απέχει περίπου 25 μίλια από την Πάρο!
  • Το Aqua Jewel πλέον, δεν θα καθυστερεί στην Μήλο 3,5 ώρες, με αποτέλεσμα να έχει προκαλέσει αναταραχή σε όσες ομάδες θα φιλοξενηθούν στο Στάδιο Μήλου, όπως φυσικά και ο Πανσιφναϊκός.
  • Η αποστολή της Σίφνου ταξίδεψε στην Πάρο με πολύ λιγότερους φιλάθλους του απ ότι συνήθως ταξιδεύει στην Μήλο, όμως η παρουσία των γοητευτικότατων κυριών δεν πέρασε απαρατήρητη, απ όλους όσους βρέθηκαν στις κερκίδες.

nireas-pansifnaikos-4-11-2012-4

  • Ο Γιώργος Μοστράτος τελείωσε και πέρασε τα σεμινάρια προπονητικής και πλέον θα είναι και επίσημα ο τεχνικός στην ομάδα του ανδρικού αλλά και των Νέων του Νηρεάς.
  • Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα της Πάρου.
  • Ο ένας από τους δύο πάγκους του Δημοτικού Σταδίου Πάρου, έχει ξηλωθεί από τους δυνατούς ανέμους που επικρατούσαν την περασμένη εβδομάδα. Καλό θα ήταν ο Δήμος Πάρου να μεριμνήσει έτσι ώστε να αποκαταστήσει την ζημιά, το νωρίτερο δυνατόν.
  • Την επόμενη αγωνιστική, ο Πανσιφναϊκός θα υποδεχτεί στην Μήλο τον ΑΟ Σερίφου, ένα ντέρμπυ νεοφώτιστων που θα κρατήσει ψηλά το ενδιαφέρων των φιλάθλων. Κάτι που αυτόματα σημαίνει, ότι μία από τις δύο ομάδες ή και οι δύο, θα πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς.
  • Ο Νηρέας θα υποδεχτεί τον ΑΟ Πάγου, πιθανότατα στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου, αφού όπως δήλωσαν και οι ιθύνοντες του συλλόγου, η ομάδα αποδίδει καλύτερο ποδόσφαιρο στο «μεγάλο» γήπεδο της Παροικιάς.

nireas-pansifnaikos-4-11-2012-5

ΑΜΕΣ Νηρέας: (Μοστράτος Δ.), Καρποδίνης, Τσιγώνιας, Τέτλα, Haxhija, Τριπολιτσίώτης Π., Κρητικός Στρ., Κορτιάνος (70’ Κρητικός Δ.), Πραμάτιας (49’ Σουλίδης), Metaj, Μοστράτος (61’ Σακαρίδης).

Πανσιφναϊκός: (Δημητριάδης Δ.) Καραβός, Κοράκης, Καράβης, Μπιρπανάγος, Ζάσκας, Λεμπέσης Γ., Ζιώγας, Γκούμας (59’ Κόμης Σ.), Δεπάστας (47’ Ατσόνιος Α.), Συνοδινός, Σαβιολίδης.


ΝΗΡΕΑΣ - ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ ΦΩΤΟΣ από sportcyclades

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares