Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013 17:57

Μπλόκο στις μεταγραφές αλλοδαπών

Τεράστιο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες με τους αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μόνιμη άδεια παραμονής στην χώρα μας.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, αποφάσισε σήμερα, να μην δώσει την έγκριση να αγωνιστούν αλλοδαποί παίκτες με προσωρινή άδεια παραμονής κάτι που αυτόματα σημαίνει ότι, πολλοί ποδοσφαιριστές που αγωνιζόντουσαν έως τώρα στα πρωταθλήματα, δεν έχουν πλέον δικαίωμα συμμετοχής.

 

Ουκ ολίγοι είναι και οι ποδοσφαιριστές που παίζουν σε κυκλαδίτικα σωματεία. Να αναφέρουμε κάποια χαρακτηριστικά ονόματα όπως είναι ο Μουμπάρακ του Πανθηραϊκού, ο Αντερσον του ΑΟ Μυκόνου, ο Κουρούμα και Αμπτούλ του ΑΟ Σύρου και αρκετοί άλλοι.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportcyclades, υπάρχουν σκέψεις όπως, οι ομάδες που θίγονται από αυτό το μέτρο, να προσφύγουν από κοινού στο Υπουργείο Εσωτερικών για την επίλυση του προβλήματος.

 

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της ένωσης κ. Σιγάλα, μας ενημέρωσε ότι είναι από το πρωί στα γραφεία της ΕΠΟ και κάνει ότι είναι δυνατόν για να ξεπεραστεί το πρόβλημα που έχει προκύψει.

 

Νεώτερα σε καινούργιες μας αναρτήσεις.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares