Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015 22:10

«Γκαζωμένος» μπήκε ο ΑΟ Σύρου [vid-pics]

Ο ΑΟ Σύρου πάτησε γκάζι με το καλημέρα, επικρατώντας στην πρεμιέρα στο τοπικό ντέρμπι με 1-2 του Πάγου, που φωνάζει για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε από τον κ. Μενδρινό σε ανατροπή του Πρίντεζη.

Ο ΑΟ Σύρου ήταν καλύτερος, κατάφερε να προηγηθεί με 0-2 (1-0 ημ.), για να μειώσει ο Πάγος σε 2-1, με την ομάδα του Μάκη Βαρθαλίτη να δείχνει χαρακτήρα ειδικά μετά το 74΄που παρόλο ότι έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής με 2η κίτρινη του Γιώργου Παπαδάκη, κράτησε χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο και ήταν αυτή που δίκαια τελικά κατέκτησε το τρίποντο της πρεμιέρας.

Το 0-1 έκανε στο 34΄ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας, ο οποίος έπιασε ένα συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Λοΐσιου.

Στο 42' έγινε η φάση που θα συζητηθεί, καθώς ο κ. Μενδρινός δεν καταλογίζει πέναλτι σε ανατροπή του Λεονάρδου Πρίντεζη μέσα στη μεγάλη περιοχή, με το βίντεο να επιβεβαιώνει την παράβαση.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52' ο ΑΟ Σύρου δείχνει να κλειδώνει τη νίκη με τον Αμπντούλ να δέχεται ασίστ από τον Κώτση και να κάνει το 0-2. Στο 56' ο Λ. Πρίντεζης πρόλαβε στην έξοδο τον νεαρό τερματοφύλακα του Α.Ο. Σύρου και με κοντινό πλασέ μείωσε σε 1-2.

Διαιτητής ήταν ο κ. Μενδρινός με βοηθούς τους κ.κ. Νομικό και Γρυπάρη

Πάγος (Ξενικάκης): Λοΐσιος, Γ. Πάπιτσης, Φωτεινιάς, Σούρλας, Α. Μαραγκός, Σταμούλης, Ζαφείρας, Τζώρτζης, Παράβαλος (51' Χούρος), Βάλβης (61' Μ. Πρίντεζης), Λ. Πρίντεζης (79' Αργυρός).

Α.Ο. Σύρου (Βαρθαλίτης): Μ. Πρίντεζης, Μ. Καρίμαλης (88' Μουλίδης) Μαραγκός, Παπαδάκης, Μουράϊ, Κ. Ρούσσος, Κώτση, Abdul, Σαγκινέτος (65' Σαμιωτάκης), Ραμπαβίλας (94' Νίκας), Μπαλόπιτας.

Βίντεο από την Κοινή Γνώμη

PAGOS-AOSPAGOS-AOS1PAGOS-AOS2PAGOS-AOS3PAGOS-AOS4

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares