Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015 18:54

Λευκή ισοπαλία στην Άνδρο

Σε ένα ματς με άγρια ομορφιά που στο μεγαλύτερο του μέρος έγινε κάτω από δυνατή βροχή, με ομηρικές μάχες στην μεσαία γραμμή ο Ανδριακός και ο ΑΟ Μυκόνου έμεινα στην λευκή ισοπαλία (0-0) και μοιράστηκαν από έναν βαθμό στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν έξυπνα αμυντικά και έκλεισαν τους διαδρόμους προς την εστία τους, έχοντας μάλιστα την ευκαιρία του αγώνα σε τετ α τετ του Τσορτανίδη που πέρασε μόλις άουτ.

Η πρώτη εμφάνιση του Ρέις Ουέλικτον, που ήταν ο πιο πολύτιμος για τους Ανδριώτες συνοδεύτηκε με κόκκινη κάρτα, καθώς στο 70΄και σε διάστημα λίγων δευτερολέπτων δέχτηκε δύο κίτρινες για αντικανονικά μαρκαρίσματα από τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Δεληγιάννη.

Η πίεση του ΑΟΠ Μυκόνου που έπαιζε με παίκτη παραπάνω εντάθηκε στο τελευταίο εικοσάλεπτο, χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού σύμφωνα και με τον κ. Παχατουρίδη η ομάδα του δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά δεν μπορεί αν τις μετουσιώσει σε γκολ.

Η ισοπαλία χαρακτηρίζεται ως θετικό αποτέλεσμα, καθώς ο ΑΟ Μυκόνου είναι ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου, ενώ ο Ανδριακός παρουσιάστηκε ανανεωμένος συγκριτικά με πέρυσι και με τον Στέφανο Μεϊμαρόγλου στον πάγκο έβγαλε καλά στοιχεία με ένα νεανικό σύνολο, το οποίο όμως μπορεί να κάνει την έκπληξη στο φετινό Πρωτάθλημα.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής του Ανδρικού Στέφανος Μεϊμαρογλου έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του λέγοντας: «Οι ποδοσφαιριστές μας, συνολικά σε όλον τον αγώνα, αλλα και ιδιαιτέρως, στα τελευταία είκοσι λεπτά που αγωνιστήκαμε σε εναν βαρυ αγωνιστικό χώρο, (λόγω νεροποντής), με παίκτη λιγότερο, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, και σε τεχνικοτακτικό επίπεδο, αλλά και απο πλευράς κατάθεσης ψυχής! Τους αξίζουν τα καλύτερα, και είμαι πολύ ικανοποιημένος απο την αγωνιστική τους παρουσία. Είχαμε στο μάτς δύναμη και κουράγια, και τα βγάλαμε πέρα. Δεν υπήρξε παίκτης υστερήσας απο την ομάδα μας, και τους συγχαίρω απο καρδιάς. Συνεχίζουμε την δουλειά μας, με υπομονή και επιμονή, ώστε να τιμούμε σε κάθε αγώνα, σωστά αγωνιζόμενοι, την ιστορική φανέλα που υπηρετούμε».

Διαιτητής ήταν ο κ. Δεληγιάννης, με βοηθούς τους Μουτάφη και Ρούσσο Ι.

Ανδριακος: (Μεϊμάρογλου):Τσιάμαλος Κ., Γαρύφαλλος Ν., (33΄ Σέμα Α.), Γιαννισόπουλος Φ., (58΄ Τζαφάϊ Α.), Ισλαμάϊ Κ., Ζαννάκης Β., Τηνιακός Γ., (43΄ Νάζος Σ.), Τσορτανίδης Π., Γλυνός Α., Ζαννάκης Β., Ουέλιγκτον Ρ., Κρίτης Ν.

Α.Ο Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαραντάκος, Ράγια, Βλαχόπουλος, Καρατζάς, Αργυρίου, Αργυρόπουλος, Μπάμπακαρ (55΄Χιλάι), Μπαλλής, Μωησίδης (65΄ Πανέττας), Μύρτινας, Κλέιντι (68΄ Ελευθεριάδης)

ANDRIAKOS ME AOMAOM STH ANDROMEIMAROGLOU-KALOGERAS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares