Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015 23:44

Πήρε αυτό που ήθελε…

Μόνο το ντεμπούτο του Βαγγέλη Γατσέλου και το τρίποντο στη νίκη 2-0 κόντρα στον σκληροτράχηλο Ανδριακό κρατά ο κακός σήμερα σε απόδοση ΑΟ Σύρου.

Η ομάδα του Μάκη Βαρθαλίτη δεν ικανοποίησε με την απόδοση της, απέναντι στον Ανδριακό που περιόρισε σημαντικά την δράση μιας κατεξοχήν επιθετικής ομάδας.

Τα κάστανα από τη φωτιά έβγαλε για τον ΑΟΣ ο Κάρολος Ρούσσος που από δύο δικιές του εκτελέσεις φάουλ, προήλθαν τα δύο τέρματα των γηπεδούχων.

Αρχικά ο Ρούσσος στο 19΄εκτέλεσε το φάουλ και ο Αμπντούλ πρόβαλε τον Τσιάμαλο σε άστοχη έξοδο και ανενόχλητος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ανδριακού.

Στο 51΄και πάλι ο Ρούσσος εκτελεί φάουλ και ο Μπαλόπητας με κεφαλιά κάνει το τελικό 2-0.

Ο ΑΟΣ είχε κάποιες καλές στιγμές ακόμα για να διευρύνει το σκορ, όμως Κώτσης, Ραμπαβίλας και Γατσέλος σούταραν άουτ, ενώ ο Κάρολος Ρούσσος τράνταξε το δοκάρι του Τσιάμαλου στο 90΄.

Ο σαφώς βελτιωμένος Ανδριακός του Στέφανου Μεϊμάρογλου τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς στο 87’ αποβλήθηκε ο Γιώργος Ζαννάκης.

Διαιτητές ήταν οι: Δεληγιάννης, Αρμακόλας και η κα. Κουκά

Α.Ο. ΣΥΡΟΥ (Βαρθαλίτης): Πρίντεζης, Μπαλόπητα, Μαραγκός, Γατσέλος, Μουράι, Ρούσσος Κ., Κότσι (56’ Σαγκινέτος), Αμπντούλ, Μουλίδης (68’ Γκούφας), Ραμπαβίλας, Νίκας (80’ Βαβουράκης)

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ (Μεϊμάρογλου): Τσιάμαλος, Γιαννησόπουλος, Νάζος (87’ Τσαγκαλίδης), Ισλαμάι, Ζαννάκης Β., Τζαφάι (78’ Βολίκας), Τσορτανίδης, Γλυνός, Ζαννάκης Γ., Κριτής, Μπάβας (57’ Αρμακόλας)

*Πριν τον αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Αντώνη Χωριανόπουλου

AO SYROY ANDRIAKOS 1

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares