Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015 00:06

Νίκη με σφραγίδα Βαρούχα

Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας Κυκλάδων, ο Πανθηραϊκός πήρε τη νίκη με σκορ 5-1 απέναντι στον Α.Ο Πάρου, στην αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (17/10) στο Δημοτικό Γήπεδο Πανθηραϊκού.

VAKONDIOS PSARA NEOKOSMIDISΠριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Αντώνη Χωριανόπουλου. Πραγματοποιήθηκε ένα πολύ καλό ματς, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες και να ικανοποιούν με το θέαμα που προσέφεραν τους αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου.

Ο Α.Ο Πάρου ήταν η ομάδα που έχασε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού με τον Αρκουλή να κάνει όμορφη ενέργεια όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε μόλις άουτ.

Ο Πανθηραϊκός ευτύχησε να προηγηθεί στο 17ο λεπτό του παιχνιδιού, όταν μετά από όμορφη ενέργεια και γύρισμα του Ζώνα, η μπάλα στρώθηκε στον Φύτρο, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας έτσι το 1-0,το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, αφού ο Πανθηραϊκός  παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε, δεν μπόρεσε να πετύχει δεύτερο τέρμα.

Ο Α.Ο Πάρου, από την άλλη, προσπάθησε να κτυπήσει στις αντεπιθέσεις, με κύριο εκφραστή των επιθετικών ενεργειών της ομάδας τον Αρκουλή. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανθηραϊκός κατάφερε να φτάσει στο 2-0, όταν στο 60ό λεπτό, ο Βαρούχας, που είχε περάσει στο παιχνίδι πριν από μόλις ένα λεπτό, έγινε αποδέκτης της εξαιρετικής μπαλιάς του Περιάλη και με άψογο τελείωμα έγραψε το 2-0. Στο 74ο λεπτό ο Πανθηραϊκός έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Αγοραστού, ο οποίος υπέπεσε σε χέρι μέσα στην περιοχή.

ME AO PAROYΤην εκτέλεση ανέλαβε ο Αρκουλής ο οποίος μείωσε σε 2-1. Ωστόσο, ο Πανθηραϊκός αντέδρασε άμεσα και στο 78' ο Κωλέτσης μετά από πάσα του Ντεκίδη, πλάσαρε ιδανικά και έγραψε το 3-1. Στο 89' ο Βαρούχας  με σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1. Το τελικό 5-1 σημείωσε και πάλι ο Βαρούχας, ο οποίος με κοντινό πλασέ σημείωσε το τρίτο του προσωπικό τέρμα, αφού πρώτα συνδυάστηκε υποδειγματικά με τον Κωλέτση.

Το τελικό 5-1 σημείωσε και πάλι ο Βαρούχας, ο οποίος με κοντινό πλασέ σημείωσε το τρίτο του προσωπικό τέρμα, αφού πρώτα συνδυάστηκε υποδειγματικά με τον Κωλέτση. 

Διαιτητές της συνάντησης ήταν ο κ. Βακόνδιος, με βοηθούς τον κ. Νεοκοσμίδη και την κ. Ψαρά.

Συνθέσεις:

Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): Τσουκαλάς, Κρεμμύδας, Βλαβιανός, Αγοραστός, Ρουσάκης, Κωλέτσης, Φύτρος, Μηνδρινός (C), Αρβανίτης (59' Βαρούχας), Ζώνας (80' Τζωρμπατζάκης), Περιάλης (76' Ντεκίδης)

Αναπληρωματικοί: Lluka, Τζωρμπατζάκης, Σορώτος, Καλαμάτας, Ντεκίδης, Βαρούχας, Παγώνης

A.O Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Βεντουρής, Κρουσταλάκης, Χασάνι, Χατζία, Μετάι, Τριανταφυλλίδης ( 88' Σένκα), Αρκουλής, Γιαννούλης, Ρούσσος Γ. (61' Κορτιάνος), Πετρόπουλος (83' Κληρονόμος), Γιουρτζίδης

Αναπληρωματικοί: Ζουμής, Σένκα, Κορτιάνος, Ρούσσος, Τσούκε, Κληρονόμος.

  • Μια έκπληξη περίμενε τους φίλους του Πανθηραϊκού, καθώς πριν από την έναρξη του αγώνα ακούστηκε για πρώτη φορά από τα μεγάφωνα του γηπέδου, ο  νεοσύστατος ύμνος της ομάδας, τον οποίο επιμελήθηκε ο μουσικός Φύτρος Μανώλης.
  • Την ώρα που διεξαγόταν ο αγώνας, συντελούνταν και το μυστήριο του γάμου του επιθετικού του Πανθηραϊκού Κελίδη Γιώργου, με την εκλεκτή της καρδιάς του Αντωνία. Ο Πανθηραϊκός με ανακοίνωσή του εξέφρασε τις ευχές του στους νεόνυμφους και τους αφιέρωσε τη σημερινή νίκη. 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares