Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2015 23:07

Αύριο η «μάχη» ΑΟ Πάρου - Πανναξιακού

Σάββατο στο γήπεδο της Παροικιάς στις 3:30 και στα πλαίσια τις 3ης αγωνιστική ο ΑΟ Πάρου υποδέχεται τον Πανναξιακό, με διαιτητικό τρίο τους Δεληγιάννη - Μουτάφη – Μαργαρίτη.

PAROS NNNΤο ματς ορίστηκε νωρίς καθώς τα φώτα στους πυλώνες του δημοτικού σταδίου είναι τα περισσότερα χαλασμένα, ένα πρόβλημα που χρονίζει και περιμένει την λύση του.

Οι προπονητές των ομάδων σίγουρα προβληματισμένοι από την μεγάλη διάρκεια της διακοπής, προσπάθησαν να ετοιμάσουν τις ομάδες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς και οι δύο επιθυμούν το τρίποντο.

ΑΛΛΑΓΕΣ Ο ΑΟ ΠΑΡΟΥNAXOS DERMATOLOGOS

Στο στρατόπεδο των γηπεδούχων αναμένονται αλλαγές στην διάταξη και στα πρόσωπα. Προβλήματα ο τραυματίας Χασάνι, που αγωνίζεται σαν μικρός και ο αρχηγός Στέλιος Αρκουλής, που θα λείψει για σπουδαίο λόγο. Η σύζυγος του Κατερίνα ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Ετσι το τεχνικό δίδυμο είναι αναγκασμένο να δοκιμάσει διαφορετικά πράγματα στην προσπάθεια να βρεθεί η κατάλληλη χημεία στην ομάδα.

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

NAXOS MARGARITHS GIATROSΔεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών στους φιλοξενούμενους, ενώ ερωτηματικό παραμένει το αν θα πάρει χρόνο ο Σκοπελίτης από τον οποίο περιμένουν πολλά οι άνθρωποι του συλλόγου, ιδιαίτερα όταν αποκτήσει τα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Όσο για το θέμα του Καπού πρέπει να θεωρείται παίκτης της ομάδας και από την επόμενη εβδομάδα θα μπει κανονικά στις προπονήσεις.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από τον Space FM 107,5

NAXOS GERMANOS1NAXOS KATSOULIS new 1NAXOS SERGISNAXOS XOYZOYRHSNAXOS YASOUVLAKIPAROS loukisPAROS mprizoladiko01PAROS papanastasiou

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares