Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2015 00:51

Δίκαιη μοιρασιά... ΑΟ Πάρου - Πανναξιακός 1-1‏ [pics]

NAXOS GERMANOS1 NAXOS KATSOULIS new 1

AOP PANNAXIAKOS EISODOS

NAXOS MARGARITHS GIATROS PAROS loukis

NAXOS DERMATOLOGOSΠαρά τις επιφυλάξεις που υπήρχαν πριν τον αγώνα για την ετοιμότητα των ομάδων και την έλλειψη ρυθμού,οι παίκτες που αγωνίστηκαν μας διέψευσαν προσφέροντας έναν αγώνα που κράτησε το ενδιαφέρον των φιλάθλων και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο μας προσέφεραν ένα ικανοποιητικό θέαμα με κατάληξη την ισοπαλία που σε γενικές γραμμές ταιριάζει στην εικόνα του αγώνα.

Έχοντας από ένα καλό ημίχρονο η κάθε μία,στο μεν πρώτο οι φιλοξενούμενοι μπορούν να επικαλεστούν πως έπρεπε να προηγούνται και στο δεύτερο οι γηπεδούχοι που προηγήθηκαν,πως μπορούσαν να διευρύνουν το σκορ και να εξασφάλιζαν την νίκη.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

NAXOS SERGISΚύλησε με τις ομάδες να σπαταλούν τις δυνάμεις τους στο κέντρο,με την διαφορά ότι ο Πανναξιακός είχε τις καθαρές φάσεις για γκολ. Ειδικά στο 20' και 25' οι φάσεις του Βαθρακοκοίλη ήταν αυτό που λέμε κλασσικές ευκαιρίες,ενώ και ο Σκούπρας δύο φορές μπορούσε να σκοράρει. Ο ΑΟ Πάρου στάθηκε ανταγωνιστικά, αλλά στο δημιουργικό κομμάτι ελάχιστα φάνηκε. Η επιθετική του δραστηριότητα εξανεμιζόταν στα όρια της περιοχής,με μόνο κέρδος 4-5 φάουλ σε περιφερειακές πλάγιες θέσεις,από τα οποία δεν αξιοποίησε κανένα.

NAXOS XOYZOYRHSΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Ο ΑΟΠ ήταν που με την έναρξη αύξησε την πίεση,ανέβασε στροφές και το κυριότερο πάτησε περιοχή,κάτι που δεν είχε καταφέρει μέχρι τότε. Επί 15 λεπτά δημιουργούσε συνεχώς επικίνδυνες καταστάσεις με τον Γιουρτζίδη κυρίως,όταν χρειάστηκε ο νεαρός τερματοφύλακας Ρόβας να δείξει τις ικανόυητες του,ενώ και μία κοντινή κεφαλιά του Χατζία κατέληξε λίγο έξω. Στο 51' ο Καράι με ατομική προσπάθεια και άψογο τελείωμα άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Από το 70' και μετά τις αλλαγές του Γ. Προμπονά ο Πανναξιακός αντέδρασε και ο Βεντουρής έσωσε την ομάδα του με εκπληκτική αντίδραση σε κοντινό σουτ στο 71', στην πρώτη ευκαιρία του Πανναξιακού στην επανάληψη. Η δεύτερη ήταν στο 79' με το ωραίο κατέβασμα και την εκτέλεση του Ντάσιου για το 1-1. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι ρίσκαραν και καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να γίνουν απειλητικοί,αν και είχαν ανοικτούς χώρους,δημιουργήθηκαν καταστάσεις συναγερμού στην εστία του Ρόβα,χάθηκαν ευκαιρίες και έμεινε μία πικρή γεύση για το τελικό αποτέλεσμα.

ΤΑΜΕΙΟNAXOS YASOUVLAKI

Οι περίπου 200 φίλαθλοι εν τέλει έφυγαν γεμάτοι από το γήπεδο. Κυρίως οι ντόπιοι που στο δεύτερο ημίχρονο είδαν την ομάδα τους πρώτη φορά φέτος να βγάζει αρετές στο τερέν,τους παίκτες να είναι πειθαρχημένοι και να κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Αλλά και οι Ναξιώτες που μετά την διακοπή και τις αλλαγές στο ρόστερ, δεν ήξεραν πως θα αντιδρούσε η ομάδα, ειδικά σε εκτός έδρας παιχνίδι και μετά την μεγάλη διακοπή. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ.κ Δεληγιάννη, Μουτάφη, Μαργαρίτη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Τριανταφυλλάκος): Βεντουρής 7,Κρουσταλάκης 6.5, Μετάι 7, Δελημπαλταδάκης 6.5, Πετρόπουλος 6.5, Μπαρμπαρήγος 6.5 [80' Κληρονόμος], Χατζία 7.5, Τριανταφυλλίδης 7 [68'Ρούσσος Γ], Γιαννούλης 7.5, Καράι 7, Γιουρτζίδης 7 [87' Σένκα Ν.]

ΠΑΓΚΟΣ: Πρίφτης,Βασιλάρης,Καβάλης,Μουλάς

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Προμπονάς): Ρόβας 7.5, Καρελέμογλου 6.5, Κουφόπουλος 7, Παπανικολάου 7, Βαθρακοκοίλης Μ.7 [65' Λίκα], Χαμηλοθώρης 6.5, Ευριπιώτης 7, Καρούσης 7, Βιλαντώνης 6.5 [84'Βαθρκοκοίλης Ν.], Σκούπρας 7, Ντάσιος 7

ΠΑΓΚΟΣ: Καπίρης,Σκοπελίτης,Μπίντζι,Μανωλάς,Λεγάκης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΩΝΑ

PAROS mprizoladiko01 PAROS NNN
PAROS papanastasiou

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares