Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015 21:39

Η ισοπαλία που… έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα!

Ισόπαλο 1-1 έληξε το πιο σημαντικό ματς της 8ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Άνω Μερά και τον Ανδριακό Ο.Φ., με το αποτέλεσμα της αναμέτρησης να βάζει ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης και τον Α.Ο. Πάγου.

Και οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση με τον Ανδριακό να παίρνει κεφάλι στο σκορ στο 20΄με τον Ζαννάκη, ο οποίος μετά από εκτέλεση φάουλ κατάφερε να στείλει απευθείας τη μπάλα στα δίχτυα του Τζάβρα.

Στη συνέχεια η Άνω Μερά απείλησε στο 26΄μετά από σέντρα του Γιόγιου από τα αριστερά, και του Τουρέ να πιάνει την κεφαλιά όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Αφρικανός θα σουτάρει, όμως η μπάλα θα βρει στο δεξί δοκάρι του Τσιάμαλου.

Στο 33΄ οι Μυκονιάτες θα φτάσουν πολύ κοντά στο στην ισοφάριση, με τον Γιόγιο να εκτελεί φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή όμως τερματοφύλακας του Ανδριακού κατάφερε να αποκρούσει τη μπάλα.

Η Άνω Μερά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 50΄ του δευτέρου ημιχρόνου, μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Τουρέ θα πάρει τη πρώτη κεφαλιά και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1. Μάλιστα λίγο αργότερα η Μυκονιάτικη ομάδα έφτασε πολύ κοντά στην ανατροπή καθώς ο Δήμα θα κάνει μία σέντρα, βρίσκοντας το Γιόγιο οποίο με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα λίγο πιο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Πλέον η Άνω Μερά έχει 12 βαθμούς και ο Ανδριακός 9, ενώ στο παιχνίδι για τη κατάκτηση της τρίτης θέσεις μπήκε και ο Πάγος με 7 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα ταξιδέψει στην Άνδρο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλορογιάννης και βοηθοί οι κ.κ. Υφαντίδης Γ. και Κουκά Α. 

Συνθέσεις

Ανδριακός Ο.Φ. (Μεϊμάρογλου Στ.): Τσιάμαλος, Τσάφαϊ (60΄ Γιαννησόπουλος), Τσορτανίδης, Ισλαμάι, Ζαννάκης Β, Χαλάς (45΄ Ζαννάκης Δ), Γλύνος, Νάζος, Ουέλινγκτον, Κριτής, Ζαννάκης Γ (70΄ Σεμά).

Α.Σ. Άνω Μερά (Συρινανός Κ.): Τζάβρας, Μπούμπουρης, Κουτσούκος, Τσελάι, Κεραμιδάς, Έγλη, Ρράπαϊ (65΄ Λυκούρης), Οικονόμου (74΄ Ασημομύτης) , Τουρέ, Γιόγιος, Δήμα

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares