Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015 18:08

Διπλό στην Μήλο ο ΑΟ Σύρου

Άλλο ένα τρίποντο για τον ΑΟ Σύρου και μάλιστα εκτός έδρας απέναντι στον Παμμηλιακό με σκορ 2-0.

Την πέμπτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΑΟ Σύρου μέσα στην Μήλο επί του Παμμηλιακού όπου τον κρατάει σε απόσταση δύο βαθμών από τον πρωτοπόρο ΑΟ Μυκόνου όπου θα τον αντιμετωπίσει την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας στην Σύρο. Θυμίζουμε ότι στην Σύρο θα αγωνιστεί την επόμενη αγωνιστική εναντίων της Άνω Μερά.

Από την άλλη πλευρά, ο Παμμηλιακός συνεχίζει να προβληματίζει και ταυτόχρονα να απογοητεύει με τις εμφανίσεις του παραμένοντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με -2 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3ο λεπτό όταν Ηλίας Κώτσης με δυνατό σουτ αιφνιδίασε τον Ζούλια που παρά την προσπάθειά του να αποκρούσει δεν τα κατάφερε και είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του.

Ο Α.Ο. Σύρου διπλασίασε τα τέρματά του όταν ο νεοεισελθόν Πρίντεζης Φραγκίσκος στην πρώτη του μόλις επαφή έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Παμμηλιακού κάνοντας το τελικό 0-2.

Διαιτητές: Αγγέλου Σ., Κουλακιώτης Σ., Τερζάκης Μ.

Παμμηλιακός: (Δαούτης), Ζούλιας, Σοσόλι, Δερδελάκος (66’ Καρβουνιάρης), Ατανάσοφ, Σίδερης, Θεοδωρακάκης, Μαυράκης (85’ Κουρελής), Μπεκοτζάνι, Ταγκίρης, Σάντα, Στεφανί (56’ Μαυρογιάννης).

Α.Ο. Σύρου: (Βαρθαλίτης), Συριανός, Γκούφας (83’ Πρίντεζης Φ.), Βαβουράκης, Σαμιωτάκης, Μουράϊ, Γατσέλος, Κώτσης (88’ Μαραγκός), Ρούσσος Κ., Μουλίδης, Ραμπαβίλας (91’ Δημητρακόπουλος), Αμπτούλ.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares