Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015 21:00

Με το ένα πόδι στην τριάδα ο Ανδριακός

Ανδριακός για μεγάλα πράγματα ήταν ο σημερινός που δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Πάγο τον οποίο και νίκησε εύκολα με 3-0.

Οι Ανδριώτες του Στέφανου Μεϊμάρογλου δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα και πλέον θα πάνε για τη νίκη μέσα στη Μήλο την τελευταία αγωνιστική, η οποία θα είναι ικανή να τους δώσει μία θέση στην πρώτη τριάδα.
Στο 33΄Ζαννάκης Γ. μετά από χαμηλή πάσα του Ουέλιγκτον άνοιξε το σκορ για τους ''Εφοπλιστές''. Στο 51΄ο δημιουργός του πρώτου τέρματος Ρέις Ουέλιγκτον έγινε αυτή τη φορά εκτελεστής και μετά από σέντρα του Ξαφάι από αριστερά νίκησε τον Λοίσιο με καρφωτή κεφαλιά το ύψος της μικρής περιοχής.
Στο 75΄ήρθε το κερασάκι στην τούρτα για τον Ανδριακό, όταν συνεργάστηκαν οι δύο αλλαγές του, (Ψωμάς και Τσορτανίδης) και ενώ αρχικά ο Ψωμάς δεν μπόρεσε να σκοράρει, ο Τσορτανίδης που ακολουθούσε πήρε το ριμπάουντ και από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Διαιτητής ήταν ο κ. Καλορογιάννης με βοηθούς τον κ. Μπακαράς και η κ. Κουκά.
Ανδριακός (Μεϊμέρογλου): Τσιάμαλος, Γαρύφαλος, Ξαφάι (65΄Σέμα), Ισλαμάι, Ζαννάκης Ε., Μαμάης (38' Τσορτανίδης), Γλυνός c, Νάζος, Ουέλικντον, Χαλάς, Ζαννάκης Γ. (85΄Ψωμάς).
ΑΟ Πάγου (Ξενικάκης): Λοϊσιος, Φωτεινιάς, Αργυρός (29' Βουτσίνος), Μαραγκός, Πρελορέτζος, Πρίντεζης Π., Ζαφείρας, Ρούσσος Κ. (83΄Ρούσσος Ι.), Τρόκα, Πρίντεζης Μ. c, Παράβαλος (56΄Δεσινιώτης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « LIVE SCORE ΑΟ Πάρου - Θύελλα Έλαμψε ο ΑΟΣ... 4-1 την Άνω Μερά »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares