Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2015 00:48

Έλαμψε ο ΑΟΣ... 4-1 την Άνω Μερά

Με κορυφαίο παίκτη τον Κώτση ο ΑΟ Σύρου έφτασε σε μία άνετη επικράτηση κόντρα στην Άνω Μερά με 4-1 και περιμένει την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου για να τα δώσει όλα για όλα απέναντι στον ΑΟ Μυκόνου και να διεκδικήσει την πρωτιά στον όμιλο.

Syros foskolosΟ ΑΟ Σύρου ήταν ψύχραιμος και διαβασμένος πραγματοποιώντας το καλύτερο φετινό του παιχνίδι, ενώ είχε ευκαιρίες για να διευρύνει ακόμη περισσότερο το σκορ.
Από την άλλη πλευρά η Άνω Μερά Μυκόνου δεν τα κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι και μπήκε σε περιπέτειες για την κατάκτηση της τρίτης θέσης, καθώς θέλει πάση θυσία νίκη την τελευταία αγωνιστική με τον Πάγο στη Σύρο.

Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Γατζέλος με κεφαλιά πραγματοποίησε το 1-0. Στο 14ο λεπτό ο Μπαλόπιτας ανατράπηκε από τον Δήμα και ο κ. Δεληγιάννης έδειξε την άσπρη βούλα. Το εκτέλεσε ο Ραμπαβίλας διπλασιάζοντας τα τέρματα για του ΑΟ Σύρου.
Η Άνω Μερά μπήκε για λίγο και πάλι στο παιχνίδι, όταν στο 45΄μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δήμα, ο Ασημομύτης Ν. με κεφαλιά μείωσε σε 2-1 για την Άνω Μερά .
Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 50' ο Κώτσης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-1.
Στο 66΄ο Κώτσης σε ρόλο δημιουργού αυτή τη φορά σέντραρε και βρήκε τον Ραμπαβίλα που με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΑΟ Σύρου (Βαρθαλίτης) Συριανός, Καρίμαλης, Βαβουράκης (80΄ Φραγκιάς), Γατσέλος, Μουράι, Μπαλόπιτας, Κώτσης, Ρούσσος, Μουλίδης (78΄Γκούφας), Ραμπαβίλας (76΄Μαραγκός), Αμπντούλ.

Άνω Μερά (Συριανός) Τζάβρας, Κουτσούκος, Δήμα, Τσελάι, Κεραμιδάς, Ασημομύτης Α. (57΄ Μπούμπουρης), Ασημομύτης Ν. (66΄Ραπάι), Μπουσάι, Τουρέ, Γιόγιος, Κουκάς (68΄Δήμας Π.)

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

AOS ANO MERA 4 1 1

AOS ANO MERA 4 1 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares