Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2016 21:27

Στο πανθηραϊκο το ''Κανόνι'' της Γ΄Εθνικής

Σε άλλο επίπεδο κινείται πλέον ο Πανθηραϊκός, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του σάιτ μας έχει συμφωνήσει σε όλα και αναμένονται μόνο οι υπογραφές για να αποκτήσει τον Δημήτρη Βέρμπη, ο οποίος θεωρείτε ένα από τα καλύτερα φορ που έχει περάσει από τη Γ΄Εθνική.

Ο Βέρμπης αποτελεί στόχο του Πανθηραϊκού από την περσινή μεταγραφική περίοδο, όπου του είχε κάνει την πρώτη κρούση, για να ακολουθήσει αυτή του καλοκαιριού που και πάλι δεν καρποφόρησε, ενώ σήμερα έφτασε η ώρα να πει το ναι στην ομάδα της Σαντορίνης.
Μάλιστα όπως ανακοινώθηκε από την Κηφισιά ο Βέρμπης έμεινε ελεύθερος, πράγμα που επιβεβαιώνει της πληροφορίες που λένε ότι την Τετάρτη θα μεταβεί στη Σαντορίνη για την διευθέτηση των λεπτομερειών και την υπογραφή στο συμβόλαιο με τον πανθηραϊκό.
Όπως αναφέρουν οι πηγές μας ο Δημήτρης Βέρμπης αποτελεί διακαή πόθο του Αλέξη κωνσταντόπουλου, με την διοίκηση της ομάδας να μη του χαλά το χατίρι και τελικά να φέρνει ακόμη ένα μεγάλο ποδοσφαιριστή στο Κυκλαδίτικο πρωτάθλημα.
Έτσι τα καλύτερα έρχονται για τον Πανθηραϊκό, καθώς οι φίλοι της ομάδας, μετά την απόκτηση του Μπρέσκα θα έχουν την ευκαιρία να δουν ακόμη ένα ποιοτικό παίκτη ντυμένο με τη φανέλα του Πανθηραϊκού.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares