Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2016 23:19

Επαγγελματική νίκη του Πανθηραϊκού...

THIRA TABASCO LOGO YOGI FIN NAXOS KOZI

NAXOS ARIADNI

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο του Πανθηραϊκού, ο Πανθηραϊκός πήρε τη νίκη απέναντι στο Φιλώτι με σκορ 3-0. NAXOS SU E GIU

Αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση. 

Την πρώτη τους εμφάνιση με τη φανέλα του Πανθηραϊκού πραγματοποίησαν οι Νίκος Στρατηγάκης και Δημήτρης Βέρμπης. Από την άλλη, για την ομάδα του Φιλωτίου, που παρατάχθηκε με 12 μόλις ποδοσφαιριστές στην αποστολή, το ντεμπούτο του κάτω από τα δοκάρια πραγματοποίησε ο Σπυρόπουλος. 

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές σημαντικές ευκαιρίες, αφού ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλός.

Ο Πανθηραϊκός κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 18ο λεπτό, όταν ο Φύτρος δοκίμασε ένα σουτ από μακρινή απόσταση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αιφνιδιάζοντας τον Σπυρόπουλο. Η ομάδα της Σαντορίνης συνέχισε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, χωρίς ωστόσο να απειλεί ιδιαίτερα, αφού τις περισσότερες φορές γινόταν λάθος στην τελική ενέργεια. Ακολούθησαν δύο δυνατά σουτ του Φύτρου που πέρασαν άουτ, και μια καλή στιγμή με τον Βέρμπη που δοκίμασε να νικήσει τον Σπυρόπουλο από κοντά, με τον τελευταίο όμως να διώχνει σε κόρνερ. Στο 41' ήρθε και το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους. Μετά από δυνατή εκτέλεση πλαγίου από τον Φύτρο και σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ο προωθημένος Ρουσάκης με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το 2-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. 

Ανάλογη ήταν η εικόνα και του δευτέρου μέρους. Στην πρώτη καλή του στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθηραϊκός έφτασε κοντά στο 3-0, όταν έπειτα από εξαιρετικό NAXOS TOMATAσυνδυασμό η μπάλα έφτασε στον Φύτρο που έκανε ένα πολύ καλό σουτ, όμως ο Σπυρόπουλος απομάκρυνε πολύ όμορφα σε κόρνερ. Στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Φιλωτίου έχασε πολύ σημαντική ευκαιρία να μειώσει σε 2-1, όταν μετά από δυνατή εκτέλεση φάουλ, ο Σκοπελίτης βρέθηκε ξεμαρκάριστος μέσα στην περιοχή όμως σούταρε πάνω από τα δοκάρια προ κενής εστίας. Στο 78' ο Πανθηραϊκός έφτασε και πάλι κοντά σε τρίτο τέρμα, όμως το όμορφο πλασέ που δοκίμασε ο Βαρούχας πέρασε λίγο άουτ.  Τελικά, στο 89' ο Γιώργος Περιάλης, που είχε περάσει στον αγώνα στο 66', με ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε εντυπωσιακά το τελικό 3-0.

Με τη νίκη αυτή ο Πανθηραϊκός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον 2ο όμιλο έχοντας συγκεντρώσει 26 βαθμούς. Από την άλλη, η ομάδα του Φιλωτίου έμεινε στους 11 βαθμούς, όσους είχε συγκεντρώσει δηλαδή στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, αφού στον καταστοφικό όπως αποδείχθηκε δεύτερο γύρο η ομάδα της ορεινής Νάξου SANTORINI FZ BEAUTY SALONγνώρισε πέντε ήττες σε ισάριθμους αγώνες.

Πολλή καλή η διαιτησία των Νεοκοσμίδη, Αγγέλου και Ζώρου

Συνθέσεις

Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): Λυγνός (C), Τζωρμπατζάκης (Περιάλης 66'), Στρατηγάκης, Ντεκίδης, Ρουσάκης, Lluka, Φύτρος, Κωλέτσης, Βέρμπης, Παγώνης (Κρεμμύδας 70'), Βαρούχας (Αρβανίτης 83')

Αναπληρωματικοί: Κρεμμύδας, Αγοραστός, Περιάλης, Καλαμάτας, Περιάλης, Αρβανίτης, Βλαβιανός

Φιλώτι (Πελέκης): Σπυρόπουλος, Πιτταράς, Ρεγκινίδης, Μακρυμανώλης, Μπονιάκος, Κοττάκης (C), Νταής, Λαγογιάννης, Μεμλίκα, Σκοπελίτης, Κρητικός

Αναπληρωματικοί: Σταματίου

SANTORINI GIOUSIAS SANTORINI MARIO
SANTORINI TAKA TAKA MAM SANTORINI VOLCANO METAFORES

DSC 0009

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares