Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016 01:03

Καταστροφική ήττα της Άνω Μερά...

Σε μπελάδες μπήκε η Άνω Μερά, καθώς γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον Πάγο και πλέον κινδυνεύει να μείνει εκτός των μπαράζ διεκδίκησης του πρωταθλήματος, με τον Ανδριακό πλέον να ψάχνει μόλις έναν βαθμό στο σημερινό παιχνίδι με τον Παμμηλιακό για να είναι αυτός που θα πάρει το τρίτο εισιτήριο του 1ου ομίλου.

Οι Μυκονιάτες ξεκίνησανσυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκαν με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, όταν μετά από μία μακρινή μπαλιά του κεραμιδά ο Τουρέ νίκησε τον Λοϊσιο.
Η ομάδα του Ηλία Ξενικάκη αντέδρασε και γύρισε το παιχνίδι μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, όπου προηγήθηκε με το τελικό 3-1.
Ο Γιάννης Τζώρτζης με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1. Κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Γιώργος Πάπιτσης που αρχικά σκόραρε εξ επαφής μετά από κόρνερ και στην εκπνοή του ημιχρόνου συνδυάστηκε με τον Τζώρτζη και με ωραίο τελείωμα έκανε το 3-1.
Παρά τις τρεις αλλαγές του 46΄η  Άνω Μερά δεν μπόρεσε να αντιδράσει και το μόνο που κρατά από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι η συνολική εικόνα του 2ου ημιχρόνου, ενώ οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι μπορούσαν να έχουν ακόμη καλύτερη παρουσία φέτος.
Ο Πάγος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μάρκος Πρίντεζης.
Διαιτητής ήταν ο κ. Ρούσσος Γ. και βοηθοί οι: Μουτάφης και Ρούσσος Ι.
Συνθέσεις
ΑΟ Πάγου: Λοϊσιος, Φωτεινιάς, Αργυρός, Μαραγκός, Σούρλας, Σταμούλης, Πρίντεζης, Ζαφείρας (65΄Πρίντεζης Π.), Τρόκα, Τζώρτζης (80΄Περιστεράκης), Πάπιτσης (85΄Δαλέζιος).
Αναπληρωματικοί: Παράβαλος, Ρούσσος, Νικητίδης, Βαμβακάρης.
ΑΝΩ Μερά (Συριανός): Τζάβρας, Ανδρικόπουλος, Κουτσούκος, Μπουσάι (46΄Ξαφάι), Κεραμιδάς, Οικονόμου, Ασημομύτης Κ. (46΄ Μπούμπουρης), Δήμας Π., Τουρέ, Γιόγιος, Δήμας Μ. (46΄Ασημομύτης Α.).
Αναπληρωματικοί: Ηλιάδης, Σιουμπουλης, Κουσαθανάς, Παπασπύρος.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares