Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016 22:13

O Παμμηλιακός 1-0, σταμάτησε τον Ανδριακό‏

Στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου ο Παμμηλιακός βρίσκοντας τον καλό του εαυτό, φρέναρε την πορεία του Ανδριακού προς την τρίτη θέση και τον έστειλε στο μπαράζ κόντρα στην Άνω Μερά, νικώντας τον με 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι του Σ. Μεϊμάρογλου, εκτός από την οδύσσεια τους για να φθάσουν στην Μήλο, είχαν και προβλήματα λειψανδρίας, καθώς κατήλθαν με 13 παίκτες στο γήπεδο.

Ο Π. Δαούτης είδε τους παίκτες του να πιάνουν καλή απόδοση, να είναι σταθερά καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες και τελικά να δικαιώνονται στο 82', όταν ο Ατανάσοφ σκόραρε με κατευθείαν εκτέλεση φάουλ.

Έτσι χάρισε την πρώτη νίκη στην ομάδα του στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά μεγαλύτερο ίσως κέρδος είναι πως πλέον ο Παμμηλιακός πιο φορμαρισμένος και συσπειρωμένος θα κατέβει σαφώς πιο έτοιμος στα κρίσιμα παιχνίδια της δεύτερης φάσης, για να διεκδικήσει την σωτηρία του.

Οι φιλοξενούμενοι με δεδομένα τα προβλήματα τους και τις ελλείψεις τους, προσπάθησαν με σφικτή τακτική να πάρουν τουλάχιστον τον έναν πόντο που τους ήταν απαραίτητος, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφεραν.

Αξιοσημείωτο του αγώνα τα πολλά διαιτητικά λάθη, εις βάρος και των δύο ομάδων.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για δύο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, εκ των οποίων το πρώτο στο 3', όταν ο Τσιάμαλος ανέτρεψε τον Σίδερη, και θα αν είχε δωθεό θα σήμαινε και την αποβολή του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.

Ο Ανδριακός φωνάζει για μία ανατροπή του Κρίτη μέσα στην περιοχή και για ένα ακυρωθέν γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ σε υπόδειξη του βοηθού κ. Τερζάκη για καταλογισμό οφσάιντ στον Ισλαμάι.

Σε γενικές γραμμές η νίκη του Παμμηλιακού χαρακτηρίζεται δίκαιη, γιατί είχε την υπεροχή, έχασε ευκαιρίες και απειλήθηκε ελάχιστα από τον αντίπαλο του.

Ο Ανδριακός στοχεύει πλέον στην δεύτερη ευκαιρία του μπαράζ με την Άνω Μερά, που θα διεξαχθεί πιθανότατα στη Σύρο.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ (Δούτης): Ζούλιας, Σοσόλι, Δρίλης, Ατανάσοφ, Σίδερης, Θεοδωρακάκης, Μαυράκης [65' Κουρέλης], Νίνος [46'Μπρκογιάνι], Ματρογιάννης Γ. [46' Μαυρογιάννης Α.], Σάντα, Στεφανί

ΠΑΓΚΟΣ: Βερδελάκος, Μαρκέτος, Καρβουνιάρης, Ντοριζάς

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ (Μεϊμάρογλου): Τσιάμαλος, Γαρύφαλλος, Τσορτανίδης, Ισλαμάι, Ζαννάκης Β., Τσαγκαλίδης [30' Ξαφάι], Γλυνός, Ζαννάκης Γ., Ουέλιγκτον, Κρίτης [65'Βόλικας]

Το διαιτητικό τρίο των κ.κ Μαθιουδάκη, Κουλακιώτη και Τερζάκη άφησε τις δύο ομάδες με σοβαρά παράπονα.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares