Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016 20:43

Ξαφνικό πρόβλημα με Σκούπρα

Όλη η αλήθεια για το ξαφνικό πρόβλημα του Κώστα Σκούπρα που βάζει εν αμφιβόλου την παραμονή του στον Πανναξιακό Όλη η αλήθεια για το ξαφνικό πρόβλημα του Κώστα Σκούπρα που βάζει εν αμφιβόλου την παραμονή του στον Πανναξιακό

Μπορεί ο Κώστας Σκούπρας να δίνει κανονικά το παρών στις καθημερινές προπονήσεις του Πανναξιακού, όμως ένα ξαφνικό οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο παίκτης το τελευταίο διάστημα τον έχει φέρει σε συζητήσεις με την διοίκηση προκειμένου να βρεθεί ο τρόπος να μετακομίσει στην ιδιαίτερη του πατρίδα τα Τρίκαλα.

SKOYRPASΜιλώντας αποκλειστικά στο S.C. ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φάνηκε στεναχωρημένος από αυτή την εξέλιξη και τόνισε αν τελικά δεν μπορεί να κάτσει στην ομάδα με ευχαριστήσει θα επέστρεφε ξανά το καλοκαίρι, καθώς δεν έχει κανένα παράπονο και θέλει από την πλευρά του να βοηθήσει για την επιστροφή του συλλόγου στη Γ΄Εθνική.

Όσο αφορά την διοίκηση από την πλευρά της φαίνεται πως ήδη έχει έτοιμο τον αντικαταστάτη του Κώστα Σκούπρα, ο οποίος όμως, σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να έχει προεισπράξει κάποιο ποσό το οποίο θα πρέπει να επιστραφεί για να πάρει την ελευθέρας του.

Ο παίκτης και η διοίκηση έχουν καθημερινές επαφές και συζητούν μέσα σε πολύ καλό κλίμα για να βρουν την χρυσή τομή.

Θυμίζουμε ότι ο Κώστας Σκούπρας είναι για φέτος ο πρώτος σκόρερ της ομάδας της Νάξου με εννέα (9) γκολ και ήδη έχει δεχτεί πολλές προτάσεις για συνεργασία. Μεταξύ των ομάδων που πολλές από αυτές αγωνίζονται στη footballleagueκαι στο Γ΄Εθνική, υπάρχουν και προτάσεις από σωματεία των Κυκλάδων.

Πάντως δημοσιεύματα από την πατρίδα του παίκτη τον στέλνουν στην Φαρκαδώνα, που αγωνίζεται στη Γ΄Εθνική και είναι γεωγραφικά κοντά στο σπίτι του παίκτη.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares