Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016 22:32

Έκτακτο: «Διαζύγιο» Πανθηραϊκού – Κωνσταντόπουλου

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν λίγο η είδηση τους διαζυγίου που θα συζητηθεί αρκετά, καθώς πριν λίγο ο Πανθηραϊκός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Αλέξη Κωνσταντόπουλο.

Η απόφαση της διοίκησης αιφνιδιάζει, καθώς η ομάδα είναι μέσα σε όλους τους στόχους και τερμάτισε στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος πρώτη και αήττητη.

Ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος φεύγει από τον πάγκο μετά από τέσσερα χρόνια συνεχούς παρουσίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές έλυσαν την συνεργασία τους μέσα σε πολιτισμένο κλίμα και μάλιστα συνεχίζουν να συζητούν για θέματα που αφορούν την ομάδα.

Μετά από αυτό η διοίκηση κινήθηκε αστραπιαία και βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον τεχνικό που θα αντικαταστήσει τον κ. Κωνσταντόπουλο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο νέος προπονητής του Πανθηραϊκού θα είναι από την Αθήνα και στο παρελθόν έχει διατελέσει προπονητής ομάδων σε παραπάνω κατηγορίες, όπου έχει συγκεντρώσει πολύ καλές κριτικές.

Η ανακοίνωση του Πανθηραϊκού:

''Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανθηραϊκού Α.Ο ανακοινώνει την από κοινού συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Αλέξανδρο Κωνσταντόπουλο. Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ευχαριστεί θερμά τον κ. Κωνσταντόπουλο, για την πολύ σημαντική προσφορά του αυτά τα 3,5 χρόνια παρουσίας του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Με τις γνώσεις και την εργατικότητά του συνέβαλε ουσιαστικά στην οργάνωση της ομάδας μας σε επαγγελματικά πρότυπα και στο να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα Κυκλάδων. Ο Πανθηραϊκός Α.Ο εύχεται στον κ. Κωνσταντόπουλο καλή συνέχεια στην καριέρα του, με υγεία και επιτυχίες''.

KONSTANTOPOYLOS ZESTAMA

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares