Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016 16:36

Από τον ΑΟ Σύρου στον Πανθηραϊκό ο Γατσέλος

Ο Πανθηραϊκός έκανε κίνηση ΜΑΤ και με συνοπτικές διαδικασίες απόσπασε την υπογραφή του Βαγγέλη Γατσέλου, που αφήνει τον ΑΟ Σύρου και θα είναι ο 7ος παίκτης που αποκτήθηκε από τους Σαντορινιούς κατά την μεταγραφική περίοδο. Ο Πανθηραϊκός έκανε κίνηση ΜΑΤ και με συνοπτικές διαδικασίες απόσπασε την υπογραφή του Βαγγέλη Γατσέλου, που αφήνει τον ΑΟ Σύρου και θα είναι ο 7ος παίκτης που αποκτήθηκε από τους Σαντορινιούς κατά την μεταγραφική περίοδο.

Ο Βαγγέλης Γατσέλος που στις 13/10 παρουσιάστηκε επίσημα από τον ΑΟ Σύρου με τις καλύτερες προοπτικές ως ο νέος «ογκόλιθος» στα μετόπισθεν των Συριανών, μετακομίζει στη Σαντορίνη για λογαριασμό του Πανθηραϊκό, στον οποίο έχει ήδη υπογράψει και απομένει το τυπικό μέρος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Όπως είχαμε γράψει προ ημερών ο Πανθηραϊκός δεν θα έμενε στην περίπτωση Γκουτσούλα, καθώς «έψηνε» την μεταγραφή που θα γινόταν στο νήμα, έτσι και έγινε και μετά τον τελικό του Σαββάτου και την κατάκτηση του τροπαίου ο Πανθηραϊκός κατάφερε εκτός του τίτλου να «κλέψει» ακόμα κάτι πολύτιμο από τον ΑΟ Σύρου… τον Βαγγέλη Γατσέλο, που αναμένεται να δώσει λύσεις στα χέρια του Γιώργου Αρχοντάκη, ο οποίος μετά τον τραυματισμό του Λούκα είδε να δημιουργούνται κενά στον τομέα της μεσοαμυντικής γραμμής.

Ο Βαγγέλης Γατσέλος είναι ένας ιδιαίτερα ποιοτικός παίκτης με μεγάλη εμπειρία. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα τις Γ´ Εθνικής με 4 διαφορετικές ομάδες (Αναγέννηση Άρτας, ΠΑΣ Πρέβεζα, Εθνικό Φιλιππιάδας και Κεραυνό Θεσπρωτικού). Συνολικά μετρά πάνω από 150 συμμετοχές στη Γ΄ Εθνική.

Τα απαραίτητα έγγραφα έχουν ήδη κατατεθεί και αναμένεται το τυπικό οκ της ΕΠΟ, ώστε ο παίκτης να ντυθεί και επίσημα στα «Μπλε»

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares