Σάββατο, 05 Μαρτίου 2016 23:07

Λευκή ισοπαλία στην Άνδρο

Στο στείρο 0-0 που τους έδωσε από έναν βαθμό έμειναν Ανδριακός και ΑΟ Πάγου στο παιχνίδι που έγινε σήμερα στο ΙΜ Γουλανδρής.

Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, όπου και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κάποιο τέρμα, οι ομάδες του Στέφανου Μεϊμάρογλου και του Ηλία Ξενικάκη ήταν σε μέρα αφλογιστίας και μετά την λευκή ισοπαλία μοιράστηκαν από έναν βαθμό.syros RAOYZAIOS new13

Πλέον οι γηπεδούχοι που φέρουν την «καμπάνα» του -2 θα πρέπει να κοιτάξουν το επόμενο παιχνίδι με τον ΑΟ Πάρου στην Πάρο, όπου θα πρέπει να αναπληρώσουν εκεί το χαμένο έδαφος.

Από την άλλη η ομάδα του Πάγου έφτασε τους 5 βαθμούς και με νίκη την επόμενη αγωνιστική κόντρα στον Παμμηλιακό στη Σύρο θα πάρει ανάσα όσο αφορά την βαθμολογική της θέση.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Ρούσσος Γ. με βοηθούς τους Νομικό και Μπακαρά.

Ανδριακός ( Στέφανος Μεϊμάρογλου): Παπουτσάς, Γαρύφαλλος, Τσορτανίδης, Ισλαμάι, Ζαννάκης Β., Νάζος, Γλυνός Α., Ψαρριανός, Ζαννάκης Γ., Κουλούρας (71΄Κοντός), Ψωμάς (40΄Μαμάης).
Αναπληρωματικοί: Νιτσόλας, Βολίκας, Τσιάμαλος, Τσαγκαλίδης, Γλυνός Μ.

ΑΟ Πάγου (Ηλίας Ξενικάκης): Λοϊσιος, Φωτεινιάς (69΄Περιστεράκης), Πρίντεζης, Τσόκα, Σούμας, Σταμούλης, Πάπιτσης, Δαλέζιος, Πρελορέτζος (78΄Ρούσσος Ι.), Τζώρτζης, Αργυρός.
Αναπληρωματικοί: Περρής, Ρούσσος Ε.

ΤΟ LIVE SCORE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

OMADA ME PAGO

 

PAGOS ME ANDRO

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « LIVE SCORE Θύελλα - ΑΟ Σύρου Το «καθάρισαν» οι μεταγραφές »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares