Κυριακή, 06 Μαρτίου 2016 00:55

Το «καθάρισαν» οι μεταγραφές

Η Θύελλα σκόραρε με δύο γκολ από τα νέα αποκτήματα της Ποτουρίδη και Ερρίκο επικράτησε 2-1 του ΑΟ Σύρου και πήρε το πρώτο τρίποντο της Β΄φάσης. Η Θύελλα σκόραρε με δύο γκολ από τα νέα αποκτήματα της Ποτουρίδη και Ερρίκο επικράτησε 2-1 του ΑΟ Σύρου και πήρε το πρώτο τρίποντο της Β΄φάσης.

SANTORINI GIOUSIAS

SYROS KATHODIGISI

 

Σε ένα ντέρμπι για γερά νεύρα που οι δύο ομάδες έπαιζαν με 10 παίκτες για περίπου 60 λεπτά, η Θύελλα με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο κατάφερε να νικήσει 2-1 τον ΑΟ Σύρου και να πάρει το πρώτο τρίποντο στηνTHIRA BOBOS Β΄φάση του πρωταθλήματος.

Γκολ και αποβολές

Ο ΑΟ Σύρου μπήκε φουριόζος, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες στο 14΄και στον 16΄με τον Ραμπαβίλα μάλιστα να σημαδεύει το δοκάρι. 

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν αρκετά ανοικτό με την Θύελλα να το ελέγχει και τελικά να σκοράρει το πρώτο γκολ στο 37΄, ίσως με τον κορυφαίο παίκτης της χθες Ερρίκο, που διείσδυσε στην περιοχή και από πλάγια θέση πλάσαρε τον Συριανό, κάνοντας το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

THIRA AFOI DROSOUΑμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος είχαμε σύρραξη μεταξύ των παικτών και τελικά τις αποβολές των Δημητρακόπουλο (Θύελλα) και Κώτση (ΑΟ Σύρου), με την εξέδρα να φουντώνει (ένταση) και τον Μάκη Βαρθαλίτη και τους παίκτες του να φοβούνται τα χειρότερα και να αποχωρούν για τα αποδυτήρια. Η 1ολεπτη διακοπή δεν εμπόδισε την συνέχιση του αγώνα, με το πρώτο ημίχρονο να λήγει με δύο ευκαιρίες για την Θύελλα από τους Ποτουρίδη που έκανε χθες το ντεμπούτο του και τον Ερρίκο.

Το «καθάρισε» νωρίςSYROS PAGIDAS 2

Η επανάληψη ξεκίνησε με γκολ για την Θύελλα που έδειξε διάθεση να καθαρίσει νωρίς το ματς. Ο Ποτουρίδης στο ντεμπούτο του με τους Καμαριανούς χρήστηκε σκόρερ, αλλά η προσπάθεια ανήκει στον Ερρίκο, καθώς ο Πειραιώτης επιθετικός στο 52΄μπήκε στην περιοχή και με φοβερή ασίστ έβγαλε τον Ποτουρίδη σε θέση τετ α τετ με τον τελευταίο να κάνει σχεδόν ανενόχλητος το 2-0.

SYROS. PAGIDASΟ ΑΟ Σύρου προσπάθησε να απαντήσει, αλλά η τύχη ου γύρισε την πλάτη, καθώς μεταξύ 60΄και 65΄Λούσσας και Μαραγκός είδαν το δοκάρι να τους στερεί το γκολ. Καθοριστική και η συμβολή του Ανδρούτσου που χθες είπε σε 1-2 περιπτώσεις μεγάλα «ΟΧΙ» στους επιθετικούς του ΑΟ Σύρου, κρατώντας το σκορ όταν οι Συριανοί πίεζαν.

Από εκεί και πέρα και η Θύελλα θα μπορούσε να είχε σκοράρει, αφού είχε τις δικές της καλές στιγμές.

Στο 82΄ο ΑΟ Σύρου μείωσε σε 2-1, όταν ο Ρούσσος πλαγιοκόπησε την άμυνα της Θύελλας, τροφοδότησε τον μικρό Μουλίδη, ο οποίος από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης δεν επιφύλασσαν κάτι ιδιαίτερο, με το 2-1 να κρίνεται δίκαιο για τους γηπεδούχους και σχεδόν καταδικαστικό για τον ΑΟ Σύρου που έχασε σημαντικό έδαφος στο κυνήγι της πρωτιάς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κύριος Μαθιουδάκης, με βοηθούς τους, κ.κ. Ζαράνη και Τερζάκη

Συνθέσεις

Θύελλα (Στέφανος Διονυσόπουλος): Ανδρούτσος, Λύγνος, Μπρίτσα, Δημητρακόπουλος, Σπανός, Φίλων, Ερρίκος, Γιάννης, Ποτουρίδης, Δαβίλας, Βλαβιανός.
Αναπληρωματικοί: Πάγια, Βουλγαράκης, Δαμίγος, Αλεφραγκής, Γιαννακόπουλος, Καραμαλέγκος, Καψάλης.

ΑΟ Σύρου (Μάκης Βαρθαλίτης): Συριανός, Καρίμαλης, Μαραγκός, Κόκκαλης, Μουράι, Ρούσσος, Κώτσι, Λούσσας, Μουλίδης, Ραμπαβίλας, Αμπντούλ.
Αναπληρωματικοί: Γκούρας, Δημητρακόπουλος, Καπετανάκης, Πρίντεζης Μ., Φραγκιάς, Μπαλόπητας, Πρίντεζης Λ.

ΤΟ LIVE SCORE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

THIRA MPAGIATIKO

SANTORINI MARIO

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares