Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016 01:31

''Καλπάζει'' προς τον τίτλο ο Πανθηραϊκός [pics]

Στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Μαρτίου για την 5η αγωνιστική των μπαράζ ανάδειξης πρωταθλητή Κυκλάδων, ο Πανθηραϊκός πήρε πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Πανναξιακό,  με σκορ 0-4.

THIRA NOMIKOS MIXANIKOS THIRA GRIPAIOS

THIRA MPAGIATIKOΣτο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Μαρτίου για την 5η αγωνιστική των μπαράζ ανάδειξης πρωταθλητή Κυκλάδων, ο Πανθηραϊκός πήρε πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Πανναξιακό,  με σκορ 0-4.

Ο αγώνας διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου, λόγω της τιμωρίας της έδρας του Πανναξιακού.SANTORINI GIOUSIAS
Πριν την έναρξη του αγώνα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, και κατατέθηκε ανθοδέσμη από τον τερματοφύλακα του Πανθηραϊκού Λυγνό Λευτέρη, εις μνήμην του αδικοχαμένου Γιάννη Χριστοφορίδη.
Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με αρκετές σημαντικές απουσίες η κάθε μια. Από τον Πανναξιακό απουσίασαν οι Ευρυπιώτης, Καρελέμογλου, Μανωλάς, Πιτταράς, Μπιλίτσης και Λυμπερτάς. Από την άλλη πλευρά, για τον Πανθηραϊκό, εκτός από τον Κουκούλη, τον Παναγιωτίδη και το Ζώνα, που απουσιάζουν μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν αγωνίστηκαν επίσης ο Φύτρος Μάρκος (τιμωρημένος) και οι Μάριο Μπρέσκα και Στέφανος Βαρούχας (τραυματίες).
Ο αγώνας
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Πανθηραϊκός μπήκε πιο αποφασισμένος στο ματς, και λίγο έλειψε να πάρει προβάδισμα από τα πρώτα λεπτά. Έπειτα από όμορφη πάσα στον κενό χώρο ο Αρβανίτης κυνήγησε τη φάση με NAXOS PITARASτον Ανυφαντάκη να βγαίνει έγκαιρα και να απομακρύνει. Η μπάλα όμως έφτασε στον Βέρμπη το σουτ του οποίου κόντραρε στα σώματα των αμυντικών. Ακολούθησαν δύο καλά σουτ από τον Περιάλη που δεν βρήκαν στόχο, και μια προσπάθεια του Βέρμπη για εντυπωσιακό γυριστό σουτ, που επίσης δεν στέφθηκε με επιτυχία. Στην πρώτη αξιόλογη επίθεση του Πανναξιακού, ο Binxhi βρέθηκε σε καλή θέση όμως γλίστρισε και έχασε την ισορροπία του. Στο 20' ο  Κουφόπουλος δοκίμασε απευθείας εκτέλεση φάουλ που πέρασε ψηλά άουτ. Ένα λεπτό αργότερα ο Βέρμπης βρίσκεται σε πολύ καλή θέση, απέναντι στον Ανυφαντάκη, όμως ο πορτιέρο του Πανναξιακού απέκρουσε το πλασέ του επιθετικού του Πανθηραϊκού. Στο 31' ο Πανθηραϊκός έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Αρβανίτης βρέθηκε σε καλή θέση από τη δεξιά πλευρά, γύρισε τη μπάλα την κατάλληλη στιγμή στον Βέρμπη, ο οποίος πλάσαρε και είδε τον Κουφόπουλο να διώχνει τη μπάλα πάνω στη γραμμή. Στο 32' ο Γκουτσούλας εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από τα αριστερά, με τον Ανυφαντάκη να αποκρούσει.
0-1: Η πίεση του Πανθηραϊκού καρποφόρησε στο αμέσως επόμενο λεπτό. Συγκεκριμένα, στο 33' έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λούκα, ο Ανυφαντάκης απομάκρυνε προσωρινά, με τη μπάλα να φτάνει στον Κωλέτση ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, λύνοντας έτσι το γόρδιο δεσμό για την ομάδαNAXOS ARIADNI του.
Ακολούθησε ένα ακόμη σουτ από τον Κωλέτση, με τον Ανυφαντάκη να πέφτει στη γωνία του και να διώχνει. Το ημίχρονο τελειώνει με ένα σουτ του Κούτρου, που δεν βρήκε στόχο.
Στο 53' και έπειτα από σέντρα του Βλαβιανού, ο Βέρμπης κατέβασε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και σούταρε με τη μπάλα να περνά λίγο άουτ. Στο 58' ο προωθημένος Ρουσάκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γκουτσούλα. NAXOS ANEVLAVIS
0-2: Στο 61' ο Πανθηραϊκός έφτασε στο 0-2. Ο Βέρμπης με δυνατή εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ανυφαντάκη.
0-3: Στο 63' και έπειτα από όμορφο συνδυασμό των παικτών του Πανθηραϊκού, ο Στρατηγάκης βρίσκει το Βέρμπη ο οποίος πρόλαβε τον Ανυφαντάκη και σημείωσε το 0-3, κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη για την ομάδα του.
Από το σημείο αυτό και έπειτα ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, με τις φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να είναι σαφώς λιγότερες. Στο 80' ο Βέρμπης βρέθηκε ξανά απέναντι από τον Ανυφαντάκη και δοκίμασε να σκοράρει με ένα περίτεχνο πλασέ, το οποίο πέρασε ελάχιστα άουτ.
0-4: Το τελικό 0-4 σημείωσε στο 83ο λεπτό ο Ρουσάκης, ο οποίος έπειτα από ενέργειά του από τα αριστερά και δυνατό σουτ που απέκρουσε ο Ανυφαντάκης, έγινε ξανά κάτοχος της μπάλας και σκόραρε από κοντά, διαμορφώνοντας το τελικό 0-4.
Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Καρούσης, επιχείρησε ένα δυνατό σουτ που πέρασε λίγο άουτ.
Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Μαθιουδάκης. Βοηθοί ήταν οι κ. Ζαράνης και κ. Μουτάφης.
Συνθέσεις:
Πανναξιακός (Προμπονάς): Ανυφαντάκης, Καπίρης, Κουφόπουλος, Παπανικολάου, Λεγάκης Ν. (70' Ανεβλαβής Εμ.), Χαμηλοθώρης, Binxhi (52' Ανεβλαβής Π.), Βιλαντώνης, Βαθρακοκοίλης, Κούτρος, Καρούσης
Αναπληρωματικοί: Ανεβλαβής Π., Ανεβλανής Μ., Γκάμε, Ρόβας, Λεγάκης Γ., Κάκο
Πανθηραϊκός (Αρχοντάκης): Τσουκαλάς, Στρατηγάκης, Ρουσάκης, Νικολάου, Βλαβιανός (75' Παγώνης), Κωλέτσης Λούκα (85' Αγοραστός), Περιάλης, Βέρμπης, Γκουτσούλας, Αρβανίτης (80' Μηνδρινός)
Αναπληρωματικοί: Παγώνης, Μηνδρινός, Αγοραστός, Λυγνός, Ντεκίδης, Κρεμμύδας, Κελίδης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - LIVE SCORE

Θέση Ομάδες Διεξήχθει Νίκη Ήττα Ισοπαλία Διαφορά Βαθμοί
1
ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ

5 5 0 0 14 - 2 18
2
ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

5 3 1 1 6 - 4 13
3
ΑΟ ΣΥΡΟΥ

ΑΟ ΣΥΡΟΥ

5 2 2 1 9 - 6 8
4
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

5 2 3 0 6 - 8 7
5
ΑΣ ΘΥΕΛΛΑ

ΑΣ ΘΥΕΛΛΑ

5 2 3 0 5 - 8 6
6
ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ

ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ

5 0 5 0 3 - 15 0

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares