Κυριακή, 03 Απριλίου 2016 17:09

Ανατρεπτικό 3-3 στη Νάξο [pics]

Μποφόρ στον άνεμο, μποφόρ και στις ανατροπές σήμερα στο ΔΑΚ Νάξου, όπου Πανναξιακός και Θύελλα, σε ένα παιχνίδι με δυνατές ανατροπές, πρόσφεραν συγκινήσεις στους λιγοστούς φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Τι και αν ο Πανναξιακός προηγήθηκε; Η Θύελλα βρήκε τα αποθέματα και γύρισε το ματς με 1-3, για να έρθει ένα επιθετικό ντεμπαράζ των γηπεδούχων, που κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 3-3 και να πάρουν έναν βαθμό από το παιχνίδι.
Παρόλο που οι δύο ομάδες ήταν βαθμολογικά αδιάφορες, μπήκαν στο γήπεδο για να παίξουν ποδόσφαιρο.
NAXOS ANEVLAVIS1-0 Η Θύελλα ήταν αυτή που μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, αλλά  ο Πανναξιακός αυτός που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν στο 17' ο Καρούσης με ένα ασύλληπτο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, άφησε ''άγαλμα'' τον Ανδρούτσο, ανοίγοντας το σκορ.
1-1 Η Θύελλα, που κατά διαστήματα επιβεβαίωσε ότι παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο κατάφερε να ισοφαρίσει στο 34' έπειτα από ωραίο συνδυασμό και κοντινό πλασέ ένας από τους κορυφαίους της σήμερα Ερρίκου. Λίγο πιο πριν ο Κουφόπουλος, μετά από φάουλ που εκτέλεσε, είδε την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Ανδρούτσου.
1-2 Η επανάληψη ξεκίνησε με την Θύελλα να φορτσάρει και μόλις στο 48', σε ασταθή απόκρουση του Ρόβα, ο Ποτουρίδης που ακολουθούσε την φάση με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έβαλε σε θέση οδηγού την ομα΄δα του.
1-3 Από εκεί και πέρα, με εξαίρεση ένα πλασέ του Καρούση στο δοκάρι, η Θύελλα είχε ένα πολύ καλό διάστημα, κλείνοντας τον Πανναξιακό στα καρέ του. Οκτώ λεπτά αργότερα, στο 56' ο Ερρίκος συνδυάστηκε όμορφα με τον Ποτουρίδη και ο τελευταίος σχεδόν σε εκείνη εστία έκανε το 1-3, βάζοντας σε εκείνο το σημείο τα θεμέλια για μία μεγάλη νίκη για την ομάδα του.
2-3 όσο περνούσε η ώρα και με τις απαραίτητες διορθωτικές αλλαγές του Γιώργου Προμπονά, ο Πανναξιακός ισορρόπησε το παιχνίδι και πήρε την πρωτοβουλία, ψάχνοντας κάποιο γκολ. Η ατυχία των δύο δοκαριών στο παιχνίδι ξεπεράστηκε για τους γηπεδούχους στο 81' , με τον Χαβδούλα, στην πρώτη του συμμετοχή με τον Πανναξιακό, να στέλνει με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα του Ανδρούτσου, έπειτα από σέντρα του Κούτρου.
3-3 Και ενώ όλα έδειχναν ότι, το παιχνίδι όδευε προς το τέλος του, ο Κούτρος μετά από μία μπαλιά πέρασε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Λύκο. Ο στράικερ της ομάδας ανέλαβε την εκτέλεση, ευστοχώντας και διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.
Αρκετές ήταν οι διαμαρτυρίες των παικτών της Θύελλας προς τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Μαθιουδάκη, ο οποίος όμως, όπως και οι βοηθοί κ. Βάιλας και κα. Ψαρρά, κατά την κρίση μας είχαν πολλή καλή απόδοση.
Συνθέσεις
Πανναξιακός (Προμπονάς): Ρόβας, Καπίρης, Κουφόπουλος, Παπανικολάου, Μανωλάς (64΄Μπίνχι), Χαμηλοθώρης, Χαβδούλας, Βιλαντώνης (55΄Λεγάκης), Λυμπερτάς (46΄Ευριπιώτης), Κούτρος, Καρούσης.
Θύελλα (Διονυσόπουλος): Ανδρούτσος, Λιγνός, Μπρίτσα, Λύκος, Σπανός, Φίλων, Ερρίκος, Γιαννής, Ποτουρίδης, Δαβιλάς (λ.τ. 46΄Δαμίγος), Βλαβιανός (68΄Βουλγαράκης).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

VATHMOLOGIA 3 4

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares