Κυριακή, 10 Απριλίου 2016 21:04

Άξιος πρωταθλητής ο Πανθηραϊκός

Ανώτερος ο Πανθηραϊκός, ανέβασε στροφές μετά το 40΄, νίκησε 0-2 τον ΑΟ Μυκόνου και κατάφερε να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή Κυκλάδων, δύο αγωνιστικές πριν την επίσημη λήξη του πρωταθλήματος.

Ένα πολύ δυνατό ματς ήταν αυτό που έγινε το πρωί στο γήπεδο του Κόρφου, με τον ΑΟ Μυκόνου να μπαίνει δυνατά στην έναρξη του αγώνα και τον Πανθηραϊκό να ανεβάζει την απόδοση του ειδικά στην επανάληψη και τελικά να επικρατεί δίκαια και τα στέφεται πρωταθλητής Κυκλάδων μετά από 27 ολόκληρα χρόνια.
Φυσικά αυτή η κατάκτηση πανηγυρίστηκε δεόντως από τους παίκτες και την διοίκηση, που πλέον κάνουν τα πλάνα τους για τους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄Εθνική.
Το ματς
Η πρώτη πολύ καλή στιγμή στο ματς έγινε στο έκτο λεπτό της αναμέτρησης, όπου μετά από μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουρουζίδη, ο Τσουκαλάς απέκρουσε, όμως ο Πετράι με ανάποδο ψαλίδι έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 34’ μία απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Βέρμπη η μπάλα θα κοντράρει όμως την τελευταία στιγμή προλαβαίνει ο Σαββόπουλος. Ο Πετράι ξανά στο 39’ θα σουτάρει με την μπάλα να καταλήγει πάνω στον Τσουκαλά από πολύ καλή θέση.
Τελικά η ομάδα του Πανθηραϊκού θα προηγηθεί στο 44’, μετά από σέντρα του Φύτρου και ο Βέρμπης με κεφαλιά θα γράψει 0-1.
Στη αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 49΄ ο Πανθηραϊκός θα χάσει μια μεγάλη ευκαιρία, με τον Παγώνη σε πολύ καλή θέση να προτιμάει την πάσα αντί για να σουτάρει και ο Γκουτσούλας για λίγο δεν πρόλαβε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Άλλη μια καλή ευκαιρία για την ομάδα της Σαντορύνης στο 53’ μετά από γύρισμα του Ρουσάκη ο Βερμπης θα πιάσει την κεφάλια, όμως ο Σαββόπουλος θα βρεθεί εκεί για μία ακόμα φορά και θα αποκρούσει με τους παίκτες του Πανθηραϊκού να διαμαρτύρονται ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή.
Στο 53’ ο Ράγια θα σουτάρει από πολύ καλή θέση όμως η μπάλα θα περάσει άουτ. Εκτέλεση φάουλ του Μουρουζίδη στο 59΄ αλλά ο Τσουκαλας θα διώξει.
Ο Πανθηραϊκός θα κάνει δύο τα τέρματα στο 64’ μετά από έναν ωραίο συνδυασμό και πάσα του Περιάλη με τακουνάκι στον Στρατηγάκη που σκοράρει κάνοντας το τελικό 0-2 για την ομάδα του.
Στο 72΄ δημιουργήθηκε μια ένταση στην κερκίδα η οποία όμως λύθηκε με την επέμβαση των ψυχραιμότερων.
Η ομάδα του Πανθηραϊκούς θα φτάσει στους 27 βαθμούς και θα εξασφαλίσει τον τίτλο του πρωταθλητή Κυκλάδων, ενώ ο Α.Ο. Μυκόνου θα παραμείνει στη δεύτερη θέση με 19 βαθμούς.
Η Διαιτητική τριάδα του αγώνα ήταν οι κύριοι Ζαράνης, Μουτάφης, Καλορογιάννης
Συνθέσεις
ΑΟ Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαββόπουλος, Ράγια Χ., Ράγια Ρ., Αργυρίου, Καρατσάς, Μπαλλής, Τόμπρος (60΄Αργυρόπουλος), Αμπαδίνης(80’ Βερώνης), Μπάμπακαρ, Πετράι (50΄Χιλάι), Μουρουζίδης.
Πανθηραϊκός (Αρχοντάκης): Τσουκαλάς, Νικολάου, Στρατηγάκης, Παγώνης (70΄Βλαβιανός), Ρουσσάκης, Λούκας, Φύτρος (82’Μηνδρινός), Κωλέτσης, Βέρμπης, Γκουτσούλας, Περιάλης Γ.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares