Σάββατο, 16 Απριλίου 2016 20:57

''Ασταμάτητος'' ο Πανθηραϊκός... 5-1 τον ΑΟΣ

Επίδειξη ισχύος απέναντι στον ΑΟ Σύρου των πολλών απουσιών έκανε ο Πανθηραϊκός, επικρατώντας με 5-1 στο Γήπεδο των Φηρών.

Η ομάδα της Σαντορίνης παρά την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου συνεχίζει να εντυπωσιάζει παραμένοντας αήττητη για τη φετινή χρονιά, πράγμα που την φέρνει κοντά σε ένα μοναδικό ρεκόρ, αφού μέχρι τώρα στους αγώνες μπαράζ δεν έχει καν απολέσει ούτε έναν βαθμό.
Ο ΑΟ Σύρου, ταξίδεψε στην Σαντορίνη με ''αποστολή ανάγκης'' καθώς ήταν βαθμολογικά αδιάφορος και εκτελεί αγγαρεία μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. Ο Μάκης Βαρθαλίτης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν πολλές ευκαιρίες μέχρι σήμερα.
Ο αγώνας ξεκίνησε με 2 γρήγορα γκολ. Ο Περιάλης άνοιξε το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό, ενώ ο Ραμπαβίλας ισοφάρισε στο 2' με πέναλτι. Ο Βέρμπης έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 12΄με 2-1, σκορ που ήταν και αυτό που πήγε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη οι: Περιάλης, Φύτρος και Κωλέτσης μετέτρεψαν τη νίκη του Πανθηραϊκού σε θρίαμβο, με το τελικό 5-1 να κρίνεται δίκαιο, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ακόμα φάσεις για γκολ, όπως και ένα δοκάρι με τον Ρουσσάκη.
Διαιτητής: Καλορογιάννης | Βοηθοί: Κολυμπίρης - Μαθιουδάκης.
Πανθηραϊκός (Αρχοντάκης): Καλαμάτας, Νικολάου, Στρατηγάκης, Κρεμύδας, Ρουσσάκης, Λούκας (87΄Βαρούχας), Φύτρος, Κωλέτσης (76΄Αγοραστός), Βέρμπης, Γκουτσούλας (73΄Ζώνας), Περιάλης.
Αναπληρωματικοί: Βλαβιανός, Μηνδρινός, Λιγνός, Παγώνης.
ΑΟ Σύρου (Βαρθαλίτης): ΠρίντεζηςΜ. (90΄Πρίντεζης Α.), Καρίμαλης, Βαβουράκης, Κόκκαλης, Μουράι, Ρούσσος, Φράγκος, Καπετανάκης, Λούσσας, Ραμπαβίλας, Αμπντούλ.
Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ...

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares